Tο Tetris Party Deluxe πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ευρώπη για το Nintendo DS και το Wii.


tetris party deluxe logoΗ νέα αυτή έκδοση του Tetris Party θα συναρπάσει τόσο παλιούς οπαδούς του Tetris όσο και τους αρχάριους, καθώς υπάρχουν πάνω από 20 modes, online μάχες και multiplayer εμπειρία.


Οι ενθουσιώδεις οπαδοί των puzzle θα χαρούν όταν θα ανακαλύψουν ότι εκτός από τις παραδοσιακές Tetris modes, το Tetris Party Deluxe θα περιλαμβάνει ακόμα πολλές νέες και βελτιωμένες modes παιχνιδιού. Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τα δικά σας παζλ, να καθοδηγήσετε ένα Tetrimino μέσα από δύσκολες πίστες, να ενώσετε τα κομμάτια μιας σιλουέτας χρησιμοποιώντας Tetriminos και άλλα σχήματα, να καθαρίσετε γραμμές χρησιμοποιώντας βόμβες, και να διασκεδάσετε παίζοντας μαζί με τους φίλους και την οικογένειάς σας. Θα μπορείτε ακόμη να αξιολογήσετε την πρόοδό σας για πρώτη φορά χάρη στα στατιστικά στοιχεία που κρατάει το παιχνίδι και επιβραβεύουν πάνω από 130 επιτυχίες.


Εάν παίξετε Tetris Party Deluxe στο Wii, προθερμάνετε το χαρακτήρα Mii σας χρησιμοποιώντας είτε το Wii Remote είτε το Classic Controller. Χρησιμοποιήστε το Wii Balance Board ή το Wii Wheel σε ειδικές game modes ή συνομιλήστε με τους φίλους σας χάρη στο Wii Speak στο Wi-Fi Battle lobby. Οι multiplayer modes είναι πολύ βελτιωμένες – αλληλεπιδράστε με άλλους τρεις παίκτες με τοπική σύνδεση ή με άλλους πέντε παίκτες μέσω της Nintendo® Wi-Fi Connection.


tetris partyΕάν παίξετε με το Nintendo DS θα απολαύσετε νέα χαρακτηριστικά, καθώς μπορείτε να παίξετε εναντίον των φίλων και της οικογένειάς σας. Οι οκτώ διαφορετικές multiplayer modes σας δίνουν τη δυνατότητα να παίξετε ανταγωνιστικά ή να συνεργατικά με τους άλλους. Χρησιμοποιώντας μια Game Card μπορείτε να παίξετε μέσω τοπικής σύνδεσης με άλλους οκτώ παίκτες. Εάν δεν σας αρκεί αυτό, μπορείτε να παίξετε online στο World Battle χάρη στη Nintendo Wi-Fi Connection με άλλους τρεις παίκτες και να συνομιλήσετε με ένα φίλο σας στο Friend Battle Lobby χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο του Nintendo DS.