Η Aventurine Α.Ε. ανακοινώνει τις νέες αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στο Darkfall, εν όψει του νέου expansion.


darkfall 2010-01-15 20-49-31-22Η σημαντικότερη από τις αλλαγές αυτές αφορά το νέο περιβάλλον του παιχνιδιού. Το τρίτο κατά σειρά expansion του Darkfall είναι προ των πυλών. Σεβόμενη τους παίκτες της, η Aventurine αναπτύσσει ένα ακόμη πακέτο επέκτασης το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα παρέχεται εντελώς δωρεάν προς όλους. Κύριο χαρακτηριστικό του expansion αυτού είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον κόσμο του Agon. Το περιβάλλον θα αλλάξει σημαντικά, καθώς έχει γίνει επανασχεδιασμός των γραφικών, ώστε όλες οι περιοχές να είναι πολύ πιο ρεαλιστικές από πριν.


Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα εν όψει των μεγάλων αλλαγών που ετοιμάζει η Aventurine και που αφορούν αναβαθμίσεις σε όλους τους χαρακτήρες του Darkfall, στον εξοπλισμό τους, αλλά και στα animations.


DirectX 11 και motion capturing
terrain_before_after_01Τα μεγάλα τεχνολογικά βήματα στο Darkfall αναμένονται κατά τους προσεχείς μήνες, όταν και θα ξεκινήσει η εισαγωγή του DirectX 11 στο παιχνίδι. Εκτός των παραπάνω, θα πραγματοποιηθεί update και στο User Interface, ώστε οι εντολές των παικτών να έχουν ταχύτερη ανταπόκριση, αλλά και η πλοήγηση στον χάρτη του παιχνιδιού και στην αντίληψη του χώρου να γίνει πολύ πιο φιλική προς τον απλό gamer.


Όσον αφορά στα animations του Darkfall Online, η Aventurine ετοιμάζει στις εγκαταστάσεις της ένα motion capture studio, ώστε πέρα από τις αλλαγές των γραφικών να δημιουργήσει τα νέα 3D models των χαρακτήρων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.


Επίσημο site
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε πάντοτε το site http://www.eu.darkfallonline.com, όπου δημοσιεύονται καθημερινά όλα τα τελευταία νέα του Darkfall. Εκεί θα βρείτε επίσης το σχετικό link για την free trial διάρκειας δύο εβδομάδων, που απευθύνεται σε όσους από εσάς επιθυμούν να το δοκιμάσουν.