Oι νέες κορυφαίες κάρτες της ASUS συνδυάζουν την αρχιτεκτονική DirectCU με την τεχνολογία υπερχρονισμού Voltage Tweak.


ASUS_ENGTX460_DirectCU_TOPΗ κάρτες γραφικών ASUS ENGTX460 αποτελούν τη νεότερη προσθήκη στη σειρά GeForce 400 της NVIDIA. Η ASUS είναι περήφανη για το ότι καταφέρνει να παρουσιάσει κάρτες οι οποίες ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και υπερβαίνουν τις τυπικές απαιτήσεις, ενσωματώνοντας τεχνολογίες όπως ο θερμικός σχεδιασμός DirectCU και το Voltage Tweak, αλλά και χαρακτηριστικά αυξημένης αντοχής όπως η προστασία της GPU (GPU Guard), η θωράκιση από ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές (EMI Shield) και οι ασφάλειες προστασίας από υπερτάσεις.


Εκτός από αξιοσημείωτες δυνατότητες υπερχρονισμού, οι κάρτες γραφικών ASUS ENGTX460, οι οποίες έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση σε περιβάλλον Windows 7, προσφέρουν εκπληκτικά γραφικά που επιβεβαιώνουν την εξαιρετική υλοποίηση της τεχνολογίας DirectX11, και υποστηρίζουν παράλληλα τις τεχνολογίες full 3D Vision Surround, PhysX και CUDA.


DirectCU
Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία DirectCU των καρτών ENGTX460 της ASUS, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την τεχνική DirectCU copper cooling. Ενισχυμένες ψύκτρες από χαλκό, με ειδική επίπεδη διαμόρφωση, τοποθετούνται έτσι ώστε να ακουμπούν κατευθείαν στον πυρήνα της GPU, παρέχοντας βελτιωμένη απαγωγή της παραγόμενης θερμότητας. Η τεχνική αυτή συμπληρώνει την κλασική διάταξη heatsink και ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας 20% καλύτερη ψύξη σε σχέση με τις μετρήσεις, γεγονός που επιτρέπει στις κάρτες ASUS ENGTX460 DirectCU να είναι πιο ανθεκτικές στον υπερχρονισμό και να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογία GPU Guard, η οποία προστατεύει τα PCB από ρωγμές, οι κάρτες ASUS ENGTX460 αποκτούν μεγάλη διάρκεια ζωής και εντυπωσιακή αξιοπιστία.


Voltage Tweak
Χάρη στην καλύτερη ψύξη και τη δυνατότητα ακραίων ρυθμίσεων στη συχνότητα υπερχρονισμού, οι ενθουσιώδεις overlockers και κάθε απαιτητικός χρήστης μπορούν πλέον να απελευθερώσουν όλη τη δύναμη των καρτών ENGTX460. Οι ASUS ENGTX460 έρχονται με ενσωματωμένη την τεχνολογία Voltage Tweak, η οποία επιτρέπει τη ρύθμιση της τάσης λειτουργίας για τη GPU, τη μνήμη βίντεο και τα υπόλοιπα κυκλώματα της πλακέτας. Έτσι ο χρονισμός του πυρήνα και της μνήμης μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 50%, εκτοξεύοντας τις επιδόσεις στα ύψη.


Επιλογή TOP GPU για αξεπέραστες επιδόσεις
Οι κάρτες γραφικών ASUS ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5 και ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5 διαθέτουν τη βραβευμένη τεχνολογία ASUS TOP. Διαθέτοντας προσεκτικά επιλεγμένες GPU, ανοίγουν το δρόμο για θριαμβευτικές επιδόσεις σε gaming και benchmarking.


Οι φανατικοί gamers δεν χρειάζονται να ψάχνουν περισσότερο. Οι νέες κάρτες γραφικών ASUS ENGTX460, με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, ανοίγουν νέους ορίζοντες στην απόλαυση, υποστηρίζοντας χωρίς πρόβλημα native τεχνολογία DirectX11, σε αναλύσεις που φτάνουν ή και υπερβαίνουν τα 2560 x 1600p. Τέλος, χάρη στα γραφικά πραγματικά υψηλής ανάλυσης, τα παιχνίδια αποκτούν λεπτομέρειες που τα κάνουν να δείχνουν ζωντανά, ενώ παράλληλα η επιπλέον δυνατότητα 3D Vision Surround δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να βυθιστούν σε έναν εκπληκτικό κόσμο τριών διαστάσεων.


Οι ολοκαίνουργιες κάρτες ASUS ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/1GD5, ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5, ENGTX460 DirectCU TOP/2DI/768MD5 και ENGTX460/2DI/768MD5 έχουν βελτιστοποιηθεί για περιβάλλον Windows 7, κι εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις μέσα από νέα πλήρες σετ λειτουργιών. Αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην εκπληκτική σειρά ASUS 400, και φέρνουν την τεχνολογία γραφικών της ASUS πιο κοντά σε ακόμη περισσότερους χρήστες.