Η Navigon ανακοινώνει τη βελτιωμένη έκδοση 1.6.0 του MobileNavigator για το iPhone.


navigon-mobilenavigator-iphoneΟι υπάρχοντες πελάτες, θα λάβουν δωρεάν αναβάθμιση χαρτών, ενώ η νέα έκδοση περιλαμβάνει πολυάριθμες βελτιώσεις για το iPhone 4 καθώς και για το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 4.


Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση 1.6.0, της δημοφιλούς εφαρμογής πλοήγησης περιλαμβάνει πλήθος βελτιώσεων προσαρμοσμένες απόλυτα στο νέο λειτουργικό σύστημα iOS 4 που παρουσιάστηκε πρόσφατα για το Phone 4, ενώ και οι χάρτες παρουσιάζουν σημαντικές βελτιώσεις.


Η αναβαθμισμένη έκδοση υποστηρίζει τη νέα λειτουργία multitasking του λειτουργικού συστήματος iOS 4. Ακόμη και αν ο χρήστης ανοίξει μία άλλη εφαρμογή, ή αν δεχθεί εισερχόμενη κλήση, η εφαρμογή πλοήγησης εξακολουθεί να λειτουργεί στο παρασκήνιο.1 Μόλις ο χρήστης επιστρέψει στην πλοήγηση, μπορεί να δει το ίδιο μενού οδηγιών που είχε η οθόνη πριν τη διακοπή. Επιπλέον να σημειώσουμε εδώ ότι έχουν βελτιωθεί αρκετά από τα γραφικά απεικόνισης του MobileNavigator για το iPhone 4. Τόσο τα πλήκτρα όσο και τα πλαίσια ελέγχου και πλοήγησης είναι πλέον ακόμη πιο ευκρινή, πάνω στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη του iPhone.


Ηχητικές οδηγίες πλοήγησης
Η βελτιωμένη έκδοση 1.6.0 περιλαμβάνει πλήθος βελτιώσεων που κάνουν ακόμη πιο άνετη την πλοήγηση. Οι ηχητικές οδηγίες πλοήγησης πεζών, οδηγούν το χρήστη στον προορισμό του, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να ανατρέχει στην οθόνη του τηλεφώνου του.


Η λειτουργία Clever Parking για παράδειγμα βοηθά τον οδηγό στην αναζήτηση χώρων στάθμευσης γύρω από τον προορισμό του. Η λειτουργία Weather Live2 ενημερώνει το χρήστη για τον καιρό τόσο στη διεύθυνση που έχει εισαχθεί, όσο και για καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής προς τον προορισμό του. Η λειτουργία Extended Destination Information, αποτελεί μία εκτεταμένη παρουσίαση πληροφοριών που αφορούν στις δυνατότητες στάθμευσης, στον καιρό, ή στα σημεία ενδιαφέροντος. Έτσι οι χρήστες έχουν αναλυτική ενημέρωση με μια ματιά. Να σημειώσουμε επιπλέον ότι η λειτουργία Reality View βελτιώθηκε περαιτέρω, προσφέροντας ακόμη περισσότερες ρεαλιστικές απεικονίσεις για διασταυρώσεις και εξόδους από κεντρικές οδικές αρτηρίες.


Αναβάθμιση για όλες τις εκδοχές του MobileNavigator
Εκτός από την αναβάθμιση για την ευρωπαϊκή έκδοση καθώς και την έκδοση EU10 θα παρουσιαστούν σύντομα μέσα από το Apple App Store και άλλες εκδόσεις του MobileNavigator iPhone 1.6.0.