Το www.you.gr και τα 75 καταστήματα U προσφέρουν τα προγράμματα της πρώτης ιδιωτικής εταιρείας διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας.


verbund logoΜε τη μεταφορά στο δίκτυο της Verbund και τα προγράμματα που παρέχει, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν σημαντικών εκπτώσεων και να εξοικονομήσουν έως και 20% στο λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά στο δίκτυο της Verbund γίνεται άμεσα, χωρίς να συνεπάγεται καμία επιπλέον επιβάρυνση, κόστος ενεργοποίησης, ή οποιαδήποτε αλλαγή στην υποδομή του δικτύου και του μετρητή. Παράλληλα, η Verbund παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης «Πράσινων Πιστοποιητικών», που εκδίδονται από την Αυστριακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και διασφαλίζουν ότι για όση ενέργεια καταναλώνεται, άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές.


Επισκεφθείτε το www.you.gr ή ένα από τα καταστήματα του δικτύου U σε όλη την Ελλάδα, για να εξασφαλίσετε σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας κάνοντας χρήση των προγραμμάτων της Verbund.