Με τη χορηγία της HTC βρέθηκε στην Αθήνα το συγκρότημα Cranberries, σε μία συναυλία στις 14 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων.


 Το συγκρότημα των Cranberries (Mr. Fergal Lawler, Mr. Noel Hogan & Mr. Mike Hogan) μαζί με τους κκ. Νικήτα Γλύκα, Regional Director SEE MENA & Karina Pereira, Marketing Manager SEE

Το συγκρότημα των Cranberries (Mr. Fergal Lawler, Mr. Noel Hogan & Mr. Mike Hogan) μαζί με τους κκ. Νικήτα Γλύκα, Regional Director SEE MENA & Karina Pereira, Marketing Manager SEE

Σε μια απόλυτη μουσική εμπειρία, με καλοκαιρινό αέρα και υπό την επιβλητική ομορφιά του θεάτρου Βράχων, είχε την ευκαιρία να τους απολαύσει ένα κοινό που έφτασε τους 6.000 σε αριθμό. Το κοινό φάνηκε να απολαμβάνει την συναυλία καθ’ όλη τη διάρκειά της. Οι νέοι οπαδοί των Cranberries, ηλικίας κυρίως μεταξύ 17-25, εναρμονίζονται πλήρως με το κοινό της ΗΤC, και πιο συγκεκριμένα με το κοινό που απευθύνεται η νέα συσκευή της ΗΤC, το HTC Wildfire.


Η αμερικάνικη περιοδεία των Cranberries έχει ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2009, μια ημερομηνία σταθμό για το συγκρότημα αφού ενώθηκαν για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Στην Ελλάδα παραβρέθηκαν με την υποστήριξη της HTC στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2010. Το συγκρότημα είναι ιρλανδικής καταγωγής και δημιουργήθηκε το 1989. Ενώ έχει ταυτιστεί με την εναλλακτική ρόκ, οι ήχοι τους περιλαμβάνουν επίσης indie, indie pop, παραδοσιακή Ιρλανδέζικη και στοιχεία pop ρόκ. Το συγκρότημα απέκτησε διεθνή φήμη στην δεκαετία του 1990 και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή, επιτυγχάνοντας πώληση δίσκων περισσότερων από 14.5 εκατομμύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εισιτήρια συναυλιών τους έχουν εξαντληθεί κατά τη διάρκεια της περιοδείας, λαμβάνοντας άριστες κριτικές στις διάφορες χώρες που ήδη έχουν εμφανιστεί.


Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε και το πολλά υποσχόμενο συγκρότημα Rosebleed, μια ελληνική μπάντα εναλλακτικής πειραματικής ρόκ, αποτελούμενη από 5 καλλιτέχνες, που ξεκίνησε την πορεία της το 2004. Σε μια δυναμική εμφάνιση, εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους το κοινό, ανοίγοντας την αυλαία για τη συναυλία των Cranberries.