Γιορτάζοντας μία δεκαετία δυναμικής παρουσίας στην αγορά της πληροφορικής, η Real Consulting Group συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


RealConsulting_LOGOKατά τη διάρκεια παρουσίασης της εταιρίας σε δημοσιογράφους, στην οποία παρευρέθηκε το Techpress και η οποία πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη, 14 Ιουλίου 2010 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο κ. Αναστάσιος Παπαργύρης, Διευθύνων Σύμβουλος της RC GROUP, επιβεβαίωσε τη θετική πορεία και τις προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες REAL CONSULTING INTERGATION & OPERATION και INCADEA GmbH.


Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαργύρης, «η επένδυση στις καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις αλλά και στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για τη μέχρι τώρα ανοδική πορεία της RC GROUP στον κλάδο της πληροφορικής καθώς και για τη διατήρηση της ηγετικής θέσης που κατέχει στην αγορά». Αναφερόμενος στους στρατηγικούς στόχους του ομίλου μέχρι το 2015, ο κ. Παπαργύρης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη γεωγραφική εξάπλωση της εταιρείας σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως εκείνες της Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας και Κίνας μέσω στρατηγικών εξαγορών και οργανικής ανάπτυξης αλλά και στην ενίσχυση και διεύρυνση του εταιρικού χαρτοφυλακίου μέσω προηγμένων τεχνολογικά λύσεων.


Ο κ. Χριστοφίδης, Γενικός Διευθυντής της REAL CONSULTING INTERGATION & OPERATION, αναφέρθηκε διεξοδικά στις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία στο διευρυμένο πελατολόγιο της το οποίο περιλαμβάνει πολλές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές & πολυεθνικές εταιρείες όλων των κλάδων της Ελληνικής οικονομίας. Όπως τόνισε, η Real Consulting ως στρατηγικός συνεργάτης και πιστοποιημένος Gold Partner παγκόσμιων κολοσσών του κλάδου όπως η SAP A.G. και η Microsoft Corp., ηγείται της διαχείρισης σημαντικότατων και πολυσύνθετων έργων ενδοεπιχειρησιακής οργάνωσης με λύσεις SAP καθώς και Microsoft Dynamics στην Ελλάδα. Η επιλογή διεθνών λύσεων όπως αναφέρει ο κ. Χριστοφίδης ήταν και είναι σταθερή στρατηγική της RC γιατί όπως έχει αποδειχτεί είναι η μόνη που εξασφαλίζει της διαχρονικότητα της επένδυσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, στους πελάτες της συγκαταλέγονται κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς όπως MOTOR OIL, IKEA, COSMOTE, INTERSPORT, WIND, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ΦΑΓΕ κ.α «Στα δέκα χρόνια πορείας της, η εταιρεία μας έχει κερδίσει την μακροχρόνια εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών της προσφέροντας αποδεδειγμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, εις βάθος γνώση των αναγκών της κάθε αγοράς καθώς και άριστη εξυπηρέτηση. Έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, στην Real Consulting δεν περιοριζόμαστε στην απλή υλοποίηση έργων πληροφορικής αλλά στη συστηματική κάλυψη των αναγκών των πελατών με στόχο την βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών τους διαδικασιών, την μείωση του λειτουργικού κόστους και την βελτίωση της αποδοτικότητας των συστημάτων τους» σχολίασε χαρακτηριστικά. «Μέσα από μία ολοκληρωμένη προσέγγιση παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, η εταιρεία συνδυάζει θέματα στρατηγικής, οργάνωσης και τεχνολογίας σε μια ολοκληρωμένη λύση. Οι σύμβουλοι της Real Consulting συνεργάζονται στενά με τα στελέχη των Επιχειρήσεων/Φορέων ώστε να παραδώσουν ένα βελτιστοποιημένο λειτουργικό μοντέλο για την υλοποίηση ενός έργου. Το ανθρώπινο δυναμικό της Real Consulting, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 130 μόνιμα στελέχη, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η εταιρεία βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα.»


Incadea South-Easter LogoΣτα πλαίσια της παρουσίασης της Ιncadea, η κα Δημητροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, αναφέρθηκε στη δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά του αυτοκινήτου καθώς και στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της, οι οποίες και καθόρισαν τις στρατηγικές κατευθύνσεις πάνω στις οποίες βασίστηκε η επιτυχία της εταιρίας. Στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft σε διεθνές επίπεδο και διακεκριμένο μέλος της Microsoft Inner Circle, η Ιncadea με έδρα την Αυστρία, έχει παρουσία σε πάνω από 71 χώρες και διατηρώντας ένα δίκτυο με περισσότερους από 21 εξειδικευμένους συνεργάτες και 40,000 χρήστες παγκοσμίων. Mέσω του διεθνούς λογισμικού incadea.engine, καθώς και άλλων λύσεων όπως το incadea.CVRM και Incadea. BI, η εταιρεία έχει εντάξει στο πελατολόγιο της παγκοσμίου φήμης αυτοκινητοβιομηχανίες-πελάτες όπως GM|Opel, VW Group και BMW. Αναφερόμενη στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας, η κα Δημητροπούλου, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη στενή συνεργασία με τη Microsoft Corp. στη διαρκή επένδυση σε νέα προϊόντα καθώς και στο διευρυμένο διεθνές δίκτυο πελατών αλλά και συνεργατών».