Η HP ανακοινώνει ότι ο Αρτέμης Αναπλιώτης ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager της επιχειρησιακής μονάδας ΗΡ Networking για Ελλάδα και Κύπρο.


artemis anapliwtisΣτο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων, ο κύριος Αναπλιώτης εστιάζει σε ζητήματα στρατηγικής marketing και πωλήσεων για την κερδοφόρο ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου λύσεων HP Networking στην τοπική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, ο κύριος Αναπλιώτης δίνει έμφαση στην προώθηση των κορυφαίων ενσύρματων και ασύρματων προϊόντων HP Networking, καθώς και σε υπηρεσίες δικτύωσης, αλλά και σε λύσεις που αφορούν την ασφάλεια και τη διαχείριση των δικτύων.


Το καινοτόμο χαρτοφυλάκιο HP Networking προέκυψε έπειτα από την εξαγορά της 3Com από την HP και συνδυάζει τις καλύτερες λύσεις από τις οικογένειες προϊόντων HP ProCurve, 3Com, H3C και TippingPoint. Tο νέο συνδυαστικό χαρτοφυλάκιο λύσεων προσφέρει μια ισχυρή εναλλακτική στην αγορά δικτύωσης, επιτρέποντας στους πελάτες να αποδεσμευτούν από ακριβές και άκαμπτες υποδομές δικτύωσης. Έτσι, δημιουργείται ένα δίκτύο επόμενης γενιάς που καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων.


Έχοντας εργαστεί για σημαντικές εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής, ο κύριος Αναπλιώτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία, με την οποία θα συνεισφέρει δημιουργικά στην ομάδα της HP Hellas. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί και για την Intracom Telecom, όπου και κατείχε τη θέση του Cisco–Intracom Telecom Alliance Manager, με κύρια ευθύνη του τη διαχείριση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και των έμμεσων πωλήσεων για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και των Βαλκανικών χωρών.