Η ESET ανακοινώνει την συνεργασία της με την ADACOM, που δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών πιστοποίησης & ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.


Eset logoΗ επιχειρηματική αυτή συνεργασία θέτει ως στόχο την παροχή, υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων υψηλής ποιότητας για ασφαλείς επικοινωνίες και ολοκληρωμένη προστασία των υποδομών Πληροφορικής στις ελληνικές επιχειρήσεις. Η συνεργασία αυτή θα συνεισφέρει τα μέγιστα τόσο στο χώρο των ασφαλών επικοινωνιών όσο και στον χώρο ενίσχυσης της ασφάλειας των δικτύων.


«Η συνεργασία δημιουργήθηκε με δεδομένο ότι οι εταιρείες εξελίσσονται και απαιτούν λύσεις υψηλής προστασίας και ασφάλειας και αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της: η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η προστασία από τις μονίμως εξελισσόμενες απειλές ασφάλειας υπολογιστών και δικτύων», δήλωσε ο κος Νεόφυτος Νεοφύτου, CΕO της ESET.


Οι λύσεις της ESET διαθέτουν ακριβής, προληπτική ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού με ελάχιστο αντίκτυπο στην απόδοση του δικτύου και σε συνεργασία με την ADACOM δημιουργούν μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες συνεργασίες στον χώρο των ασφαλών επικοινωνιών δικτύου.