Η ESET απέσπασε το Βραβείο VB100 του θεσμού Virus Bulletin, για 62η φορά στην ιστορία της στην ίδια κατηγορία.


ESET NOD32 AntivirusΤο Virus Bulletin αποτελεί έγκριτο περιοδικό, το οποίο πραγματοποιεί ανεξάρτητες συγκριτικές δοκιμές προϊόντων antivirus, τα αποτελέσματα των οποίων είναι αξιόπιστα και σεβαστά σε όλη την antivirus κοινότητα.


Οι δοκιμές του Virus Bulletin φανέρωσαν πως το ESET NOD32 Antivirus 4.2 αποτελεί ένα ιδιαιτέρως φερέγγυο προϊόν για την προστασία επιχειρήσεων και ταυτόχρονα αξιόπιστο συνεργάτη της κοινότητας της Πληροφορικής όλων των επιχειρηματικών κλάδων.


Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, περίπου το ένα τρίτο όλων των προϊόντων που υποβλήθηκαν σε ελέγχους δεν κατέφεραν να προχωρήσουν επιτυχώς στη διαδικασία αξιολόγησης, ώστε να αποκτήσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα Βραβείο VB100. Ο John Hawes, Διευθυντής Ελέγχων του Virus Bulletin, δήλωσε: «Η εν λόγω αναξιοπιστία είναι ιδιαίτερα εμφανής σε πλατφόρμες server, όπου οι διαχειριστές απαιτούν απόλυτη αξιοπιστία και συνολική ανιχνευσιμότητα όλων των δραστηριοτήτων».


Το ESET NOD32 Antivirus κατέδειξε αναμφισβήτητα τόσο ότι πρόκειται για ένα αξιόπιστο προϊόν, όσο ότι χρησιμοποιεί τη λιγότερη μνήμη. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο John Hawes συμπλήρωσε: «Η χρήση μνήμης ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Τα ποσοστά ανιχνεύσεων ήταν εξαιρετικά, επιδεικνύοντας συνέχιση της ανοδικής τάσης που παρατηρήθηκε στα τελευταία τεστ.»


Η έκδοση 4.2 του ESET NOD32 Antivirus Business Edition, καθώς και το ESET Smart Security Business Edition είναι διαθέσιμα στην αγορά από το Μάρτιο του 2010. Τα δύο προϊόντα προσφέρουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό χαρακτηριστικών ασφαλείας που βοηθούν στην αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία μεσαίων και μεγάλων οργανισμών, για όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού. Επιπλέον, το εργαλείο ESET Remote Administrator, το οποίο περιλαμβάνεται στα προϊόντα, προσφέρει απλή διαχείριση και ασφάλεια σφαλμάτων στις εταιρείες – όλα από μία μόνο πλατφόρμα.