Μετά από 10 χρόνια ανομίας και εγκληματικότητας, ήρθε η ώρα για την ομάδα Agency να αποκαταστήσει την ειρήνη στην Pacific City.


PRESSKIT_Crackdown2_Screenshot_08Η ομάδα θα αναλάβει να «καθαρίσει» τους δρόμους από το έγκλημα και να εξαλείψει ένα θανάσιμο ιό που απειλεί ολόκληρο τον πληθυσμό. Ο πολυαναμενόμενος blockbuster τίτλος του καλοκαιριού, το «Crackdown 2», σας φέρνει στο επίκεντρο της δράσης.


Το «Crackdown 2», που δημιούργησε η Ruffian Games και κυκλοφορεί από τα Microsoft Game Studios αποκλειστικά για Xbox 360, διατίθεται σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €67 και έχει ηλικιακή διαβάθμιση +18 (PEGI).


PRESSKIT_Crackdown2_Screenshot_04Το “Crackdown 2” βασίζεται εμφανώς στο γεμάτο δράση gameplay του βραβευμένου prequel “Crackdown”, περιέχοντας την ολοκαίνουργη λειτουργία 4-player co-op (συνεργασία 4 παικτών). Με τους νέους τρομακτικούς εχθρούς «Cell» και «Freaks» να στέκονται εμπόδιο στην αποστολή της ομάδας Agency για την αποκατάσταση της έννομης τάξης, οι παίκτες επιστρέφουν στο «Crackdown 2» ως γενετικά βελτιωμένοι πράκτορες. Σκοπός τους είναι να επαναφέρουν την ειρήνη στην Pacific City για ακόμα μια φορά – στοιχείο απαραίτητο για έναν από τους πλέον «εκρηκτικούς» και διαδραστικούς ανοιχτούς κόσμους (open worlds) που μπορούν να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν όλοι οι funs του παιχνιδιού.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Crackdown 2» μπορείτε να επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο http://www.xbox.com/el-GR/games/c/crackdown2/.


Δείτε το trailer του παιχνιδιού: