Η νέα μίνι πισίνα της Teuco Seaside Hydrospa 640 είναι εξοπλισμένη με iPod, για να απολαμβάνετε δροσερές νότες…


640_acquamossa lowΗ νέα μίνι πισίνα Seaside Hydrospa 640, η οποία αποτελεί την ναυαρχίδα της συλλογής Teuco Hydrospa έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την Giovanna Talocci. Αυτή τη φορά έρχεται πιο ανανεωμένη, εξοπλισμένη με το δικό της iPod δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, είτε μόνος, είτε με παρέα.


Το iPod nano 8GB και η συσκευή ήχου με subwoofer και 4 κρυφά ηχεία είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο χρονόμετρο διάρκειας 3 ωρών με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στην περίπτωση που ξεχάσετε να το κλείσετε. Είναι αδιάβροχο και επιπλέον συμβατό με οποιοδήποτε πηγή MP3.


Επιπροσθέτως, η νέα μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι η πρώτη που είναι εξοπλισμένη με το σύστημα Hydrosilence, μια αθόρυβη λειτουργία μασάζ που προσφέρει μια εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης όπου όλοι οι τεχνητοί θόρυβοι εξαλείφονται και εσείς μπορείτε να ακούτε μόνο το γλυκό, φυσικό ήχο του νερού.


Μερικά από τα οφέλη που σας παρέχει η μίνι πισίνα Seaside 640 Hydrospa είναι ο υποβρύχιος και ο περιμετρικός φωτισμός, που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα η οποία προσθέτει αξία στον περιβάλλοντα χώρο. Η μίνι πισίνα μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με σύστημα Χρωματοθεραπείας για οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει μια πραγματικά μαγική ατμόσφαιρα στο νερό και γύρω από αυτό, καθώς και να βιώσει τις αποδεδειγμένες ευεργετικές επιδράσεις του φωτός και των χρωμάτων στη ψυχική του διάθεση.


Τα κουμπιά ελέγχου και τα φίλτρα είναι κρυφά, όπως επίσης και ο χώρος ψύξης, ένα πολύτιμο αξεσουάρ που κάνει τις στιγμές που περνάτε στη μίνι πισίνα Seaside ακόμα πιο ευχάριστες. Ακόμα και το υδρομασάζ έχει κατασκευαστεί με ένα ειδικό panel μειωμένων διαστάσεων με αισθητικές λεπτομέρειες, που προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα, χωρίς να μειώνουν την κομψότητα της μίνι πισίνας.


640_cuscinigrigi copyΕπιπλέον, η μίνι πισίνα είναι εξοπλισμένη με χαμηλωμένες περιοχές μασάζ που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ενώ κάθεστε άνετα ή ξαπλώνετε στην πισίνα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ξαπλώνουν έξω από την πισίνα, χάρη στο χώρο ηλιοθεραπείας που αποτελείται από τρία αδιάβροχα μαξιλαράκια από απαλή πολυουρεθάνη, διαθέσιμα σε ανοιχτό γκρι και κεραμιδί χρώμα.


Σχεδιασμένη να φιλοξενεί 4 ή 5 ανθρώπους, η Seaside 640 Hydrospa διαθέτει εξωτερικές διαστάσεις 258x225x78 cm και βάθος 70 cm, γεγονός που την καθιστά εύκολη στην εγκατάσταση ακόμα και σε βεράντες ή μπαλκόνια, με υπέροχο εσωτερικό χώρο (188x152x50), ο οποίος σας προσφέρει τη δυνατότητα να τον απολαμβάνετε με άνεση και ελευθερία. Ακόμα και στην περίπτωση που η μίνι πισίνα τοποθετηθεί σε μια επενδυμένη δομή, το εξωτερικό κάθισμα είναι σε κάθε περίπτωση άνετο (70 cm) και μπορείτε να κάθεστε εύκολα σε αυτό.


Όπως και όλα τα άλλα μοντέλα Hydrospa της Teuco, η νέα Seaside 640 είναι μια μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ που είναι πάντα γεμάτη και έτοιμη για χρήση χάρη σε ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος και θέρμανσης, πέραν του ότι είναι εξοπλισμένη με ένα πρακτικό θερμικό κάλυμμα που διατηρεί τη θερμότητα που συσσωρεύεται και προστατεύει τη μίνι πισίνα όταν δεν χρησιμοποιείται.