Το WRC World Rally Championship, το επίσημο παιχνίδι του FIA World Rally Championship αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2010.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


subaru-wrc-prodriveΗ Black Bean Games ανακοίνωσε ότι το μοναδικό αυθεντικό παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Rally αναπτύσσεται από την Milestone και θα είναι διαθέσιμο από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα για PlayStation®3, Xbox®360 και PC.


Στο παιχνίδι θα δίνεται η ευκαιρία στον χρήστη να παίξει σε μια σειρά από κατηγορίες όπως είναι τα J-WRC, P-WRC, S-WRC και φυσικά το WRC. Το οδηγικό μοντέλο του τίτλου θα είναι αρκετά ρεαλιστικό, ενώ θα προσφέρονται 78 διαφορετικές πίστες (πάνω από 550 χιλιόμετρα) σε 13 διαφορετικές χώρες του κόσμου. Διαφορετικές συνθήκες καιρού θα επικρατούν και θα μπορούν να επηρεάσουν την κούρσα, ενώ το career mode “Road to the WRC” θα σας βάλει στη θέση ενός οδηγού, καλώντας σας να περάσετε από 50 διαφορετικά πρωταθλήματα.


Είναι περιττό να αναφερθεί ότι εξελιγμένο θα είναι και το online multiplayer gaming που θα προσφέρει ο τίτλος. Στο www.wrcthegame.com μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες, όπως και στο http://blog.milestone.it.