H AMD Telecom έλαβε από την Επιτροπή την έγκριση για την παροχή δραστηριοτήτων δικτύων ή/και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών.


AMD_TELECOMΕξασφαλίζοντας την εν λόγω έγκριση της ΕΕΤΤ, η AMD Telecom προχωρά στην επέκταση των τεχνικών υποδομών της, δημιουργώντας νέο σταθμό διασύνδεσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των ήδη υπαρχόντων σταθμών που διατηρεί σε χώρες του εξωτερικού και επιτυγχάνοντας την ασφαλή και ποιοτική διασύνδεση μεταξύ κέντρων μηνυμάτων των εκάστοτε δικτύων κινητής τηλεφωνίας.


Με αυτό τον τρόπο, η εταιρία εξασφαλίζει την πιο αποτελεσματική διαχείριση του ήδη μεγάλου όγκου μηνυμάτων sms/mms που δρομολογεί καθημερινά σε πάνω από 200 χώρες και σε περισσότερα από 800 δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο.


Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η AMD Telecom δρομολογεί πάνω από 1.000.000 μηνύματα sms σε καθημερινή βάση σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ επιτυγχάνει άμεση παράδοση των μηνυμάτων της τάξεως των 15.000 sms/sec.


Μέσα από την δημιουργία νέων εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, η AMD Telecom στοχεύει στην ολοκλήρωση της διαδικασίας διασύνδεσης μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που θα επιτρέψει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη των υπηρεσιών δρομολόγησης sms παγκοσμίως, μέσα από την αποτελεσματικότερη διαχείριση του όγκου μηνυμάτων sms, ακόμα υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερο αριθμό παράδοσης μηνυμάτων ανά δευτερόλεπτο (sec).


Διαθέτοντας ήδη την διεθνή πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κινητής Τηλεφωνίας (GSM Association) για την ποιοτική δρομολόγηση μηνυμάτων sms/mms μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρία βρίσκεται ήδη σε τροχιά ταχείας ανάπτυξης των διεθνών δραστηριοτήτων της.


Η δημιουργία νέου σταθμού διασύνδεσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή της πορεία και θα συνεισφέρει σημαντικά στην προώθηση των επιχειρηματικών πλάνων της εταιρίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.