Το Ovi Store της Nokia παρουσιάζει τις εφαρμογές του μήνα που αξίζουν μία θέση στην μνήμη της συσκευής σας.


Techpress – Δωρεάν
nokia oviΔιαβάστε το αγαπημένο σας www.techpress.gr, το πληρέστερο ελληνικό site γύρω από τις νέες τεχνολογίες, στην οθόνη του Nokia κινητού σας. Το Mobile site καλύπτει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων από χώρους όπως τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, home entertainment, gadgets, gaming κ.α. Και εκεί θα βρείτε όλες τις παρουσιάσεις προϊόντων, συμβουλές αγοράς, συνεντεύξεις και ζωντανή κάλυψη όλων των σπουδαίων events από τον θαυμαστό καινούριο κόσμο της υψηλής τεχνολογίας.


Troktiko – Δωρεάν
Το μεγαλύτερο BLOG στην Ελλάδα τώρα και στο OVI STORE εντελώς δωρεάν. Κατεβάστε τα τελευταία νέα από την Ελλάδα με τον πιο
καυστικό τρόπο.


Yupi.gr – Δωρεάν
Το επίσημο application του Yupi σου επιτρέπει να διαβάζεις όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελληνική και ξένη showbiz να χαζέψεις χιλιάδες φωτογραφίες στην οθόνη του NOKIA phone σου.


Twilight – Eclipse Movie Game– €3,50 (συμπερ. ΦΠΑ)
Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξεις πόσο καλά γνωρίζεις την Έκλειψη και να ξαναζήσεις όλες τις αγαπημένες σου στιγμές από την ταινία.


WWF Greece – Δωρεάν
Η φυσική σας ενημέρωση. Νέα και videos από το WWF για το περιβάλλον.


Facebook for Nokia- Δωρεάν
Το Facebook for Nokia S60 Touch σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τους φίλους σου. Κάνε status update, δες τι κάνουν οι φίλοι σου, ανέβασε φωτογραφίες, έλεγχε τα μηνύματά σου.


ΕΘΝΟΣ ONLINE – Δωρεάν
Το ΕΘΝΟΣ ONLINE (www.ethnos.gr) αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά ενημερωτικά site. Η ανεξάρτητη δημοσιογραφική του ομάδα ενημερώνει το www.ethnos.gr καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με πλούσιο περιεχόμενο για τα τεκταινόμενα.


Χειρομαντεία – €3,50 (συμπερ. ΦΠΑ)
Κατεβάστε το παιχνίδι της Χειρομαντείας και διασχίστε τα μονοπάτια μυστικισμού που κρύβει η παλάμη σας.


Ταρώ – €3,50 (συμπερ. ΦΠΑ)
Ένα σύνολο καρτών κι τρεις διαφορετικοί τρόποι “ανοίγματος” για την πρόβλεψη του μέλλοντος.