Τον… ουρανό με τα άστρα υπόσχεται η εταιρεία Sky Factory (σε ψηφιακή, βέβαια, μορφή!) με την σειρά προιόντων Sky Ceiling.

Sky CeilingΑν το ταβάνι του σαλονιού σας ή του χώρου εργασίας σας, φαντάζει πληκτικά μονόχρωμο και μονότονα κοινότυπο, η αμερικανική εταιρεία Sky Factory αναλαμβάνει να σας πουλήσει λίγο… ουρανό για το διαμέρισμά σας! Τα προιόντα Sky Ceilings φροντίζουν να προβάλουν εικόνες ουρανού γεμάτες φως, δίνοντας την αίσθηση αίθριου στο εσωτερικό του σπιτιού σας.
Ο τρόπος λειτουργίας των Sky Ceilings είναι απλός και για αυτόν το λόγο το κόστος τους δεν είναι απαγορευτικό (μην φανταστείτε, δηλαδή, πως κοστίζουν όσο μια τηλεόραση Plasma βιδωμένη στο ταβάνι!). Διαλέγετε μια ημιδιάφανη ακρυλική απεικόνιση του ουρανού που ταιριάζει στο γούστο σας, η οποία προσαρμόζεται σε αλουμινένιο σασί 9 ίντσες κάτω από το ταβάνι σας, ώστε πίσω της να μπορεί να τοποθετηθεί μια πηγή έντονου φωτός, προκειμένου να προσφέρει το ρεαλιστικό εφέ του ουρανού καθώς διαπερνά την ακρυλική εικόνα. Όταν η διακόσμηση συναντά την τεχνολογία, πολλά ενδιαφέροντα μπορούν να προκύψουν!