Στους ηγέτες της αγοράς των WAN (Wide Area Network) optimization controllers κατατάσσει η εταιρεία ερευνών Gartner την Blue Coat Systems, πιστοποιημένος μεταπωλητής  της οποίας για την Ελλάδα είναι η Pylones Hellas.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη της Gartner (Magic Quadrant for WAN Optimization Controllers), η Blue Coat Systems έχει να επιδείξει εξαιρετική κατανόηση των αναγκών της αγοράς, διαθέτοντας και μία αρκετά ευρεία οικογένεια προϊόντων. Ακόμη, οι αναλυτές της Gartner αναφέρουν ότι η Blue Coat Systems και οι συνεργάτες της έχουν δείξει εξαιρετική ικανότητα υλοποίησης έργων και παροχής της απαιτούμενης ασφάλειας.

«Οι μελετητές της Gartner έρχονται να επιβεβαιώσουν την άποψη μας ότι η Blue Coat Systems είναι εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στο χώρο του WAN optimization» επεσήμανε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από τους πελάτες μας που αναζητούν μία κορυφαία λύση για WAN optimization».
Η Blue Coat Systems διαθέτει μία οικογένεια έξυπνων συσκευών που προσφέρουν στα τμήματα πληροφορικής μεγάλων επιχειρήσεων τη δυνατότητα να διασφαλίζουν με επιτυχία την ασφάλεια των επικοινωνιών τους που πραγματοποιούνται μέσω του Web. Ακόμη, τα προϊόντα της Bluecoat Systems μπορούν να επιταχύνουν το χρόνο που απαιτείται για τη διεκπεραίωση επιχειρηματικών εφαρμογών πάνω από το εταιρικό δίκτυο. Επιπλέον, οι λύσεις της Blue Coat προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα και έλεγχο ενός εταιρικού δικτύου WAN που συνδέει απομακρυσμένα σημεία παρουσίας της επιχείρησης, αναφορικά με την κίνηση, την ασφάλεια και την απόδοση του συγκεκριμένου δικτύου.