Η Verbund, η πρώτη ιδιωτική εταιρία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την εταιρία SanyoCom.


sanyocom1Η Verbund αναπτύσσεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, προσφέροντας συνεχώς νέα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιωτών καταναλωτών καθώς και των μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταφορά στο δίκτυο της Verbund γίνεται άμεσα, χωρίς να συνεπάγεται καμία επιπλέον επιβάρυνση, κόστος ενεργοποίησης, ή οποιαδήποτε αλλαγή στην υποδομή του δικτύου και του μετρητή που ο πελάτης χρησιμοποιεί.


Παράλληλα, η Verbund παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης «Πράσινων Πιστοποιητικών», που εκδίδονται από την Αυστριακή Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και διασφαλίζουν ότι για όση ενέργεια καταναλώνεται, άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές.


Με στόχο την ταχύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά, η Verbund έχει αναπτύξει ένα ισχυρό Δίκτυο Συνεργατών που προσβλέπει στην άρτια ενημέρωση και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της στους τελικούς χρήστες. Στο πλαίσιο αυτό η SanyoCom εντάσσεται στο επίσημο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Verbund και προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα να μειώσουν έως και κατά 20% το λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος.


Η εταιρία SanyoCom παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της για ανάπτυξη και επέκταση των υπηρεσιών της με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών μέσα από ένα και μόνο σημείο πώλησης, one shop for all, στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών. Η είσοδος της SanyoCom στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας θα πραγματοποιηθεί μέσω των 40 καταστημάτων που ανήκουν στο δίκτυό της σε όλη την Ελλάδα. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του δικτύου καταστημάτων της SanyoCom είναι σε θέση να παρέχει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση καθώς και την σωστή καθοδήγηση στους πελάτες του για τη δραστηριότητα της Verbund, τα προγράμματα που προσφέρει καθώς και για τον τρόπο μεταφοράς στο δίκτυο της.