Ο διαγωνισμός πωλήσεων της Inter Engineering και F-Secure με έπαθλο ένα σαββατοκύριακο για 2 άτομα στη Λαπωνία έφτασε στο τέλος του.


Fsecure PSB boxΝικητής του διαγωνισμού αναδείχτηκε η εταιρεία BEYOND Συστήματα Πληροφορικής ΕΠΕ. O διαγωνισμός αφορούσε την F-Secure λύση για Security As A Service (SaaS): το F-Secure Protection Service for Business – PSB


To F-Secure PSB θωρακίζει επιχειρήσεις με την καλύτερη προστασία από κακό λογισμικό, ενώ η παρακολούθηση και διαχείρισή του αναλαμβάνεται μέσω Internet εξ αποστάσεως. Έτσι, η προστατευμένη επιχείρηση απαλλάσσεται πλήρως από κάθε ενασχόληση ενώ παράλληλα οι εταιρείες πληροφορικής χρησιμοποιούν το PSB για να παρέχουν την ασφάλεια ως υπηρεσία στους πελάτες τους κερδίζοντας έτσι αποτελεσματικότητα, ικανοποίηση πελατών και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.


Ο Χρήστος Γιαννίκας, CEO της Beyond ενθουσιασμένος έπειτα από το άκουσμα του αποτελέσματος σχολιάζει: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα! Η ενασχόληση της Beyond με το F-Secure PSB δεν ήταν τυχαία καθώς έγινε με βάση την εμπιστοσύνη στο προϊόν και την Inter Engineering. Το PSB και γενικότερα η συνεργασία μας με την Inter Engineering μας προξένησαν πολλαπλά οφέλη, έχοντας ευχαριστημένους πελάτες, ευκολία στη διαχείριση, κέρδη και … ένα ταξίδι στη Λαπωνία! Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Inter Engineering για την πολύ καλή συνεργασία και άψογη υποστήριξη όλου αυτού του διαστήματος όπου συμβαδίζουμε.”


Η Inter Engineering οργανώνει συχνά καμπάνιες και εκδηλώσεις για την στήριξη και επιβράβευση των συνεργατών της.