Φακός 10 megapixels, zoom 5x, στυλ και μοναδικές λειτουργίες… τί άλλο να ζητήσει κανείς;

Pentax Optio M60Το νέο “καμάρι” της Pentax απευθύνεται στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες χρηστών: στους νέους με το μεταλλικό της σώμα που ενσωματώνει δυναμικότητα των 10 megapixels, στην οικογένεια με τα χαρακτηριστικά της, στις γυναίκες με την κομψότητα της, στους λάτρεις των εκδρομών με το ισχυρό της zoom 5x, σε αυτούς που τη χρειάζονται συχνά χάρη στο μικρό της βάρος και σχήμα, δηλαδή με μία κουβέντα σε όλους μας!

Καθώς η ευκολία και η ακρίβεια αποτελούν πλέον δεδομένες απαιτήσεις, η Optio M60 προσφέρει μία ποικιλία βοηθητικών λειτουργιών που διευκολύνουν απίστευτα το χρήστη συμπεριλαμβανομένης της Αυτόματης Θεματικής Αναγνώρισης με την οποία η μηχανή διαθέτει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται το είδος της σκηνής που φωτογραφίζετε (δηλαδή αν είναι πορτρέτο, τοπίο, κίνηση, λουλούδι, νυκτερινή σκηνή κλπ.) και να τοποθετεί αυτόματα τον πλέον κατάλληλο συνδυασμό διαφράγματος και ταχύτητας για άριστο τελικό αποτέλεσμα. Επιλέγει ανάμεσα από οκτώ καθορισμένες σκηνές, πρωτοπορία μοναδική της Optio M60!
Τεχνικά η Optio M60 έχει πολλά να προσφέρει στην εύκολη και αρτιότερη φωτογράφηση, εμπλουτίζοντας κατ’ αρχήν τη λειτουργία Αναγνώρισης προσώπου ΑΕ & AF, η οποία είναι πολύ χρήσιμη στη φωτογράφηση ατόμων καθώς ορίζει αυτόματα τη σωστή εστίαση και έκθεση επικεντρώνοντας στα άτομα. Με την απίστευτη ταχύτητα αναγνώρισης των 0,03 δευτερολέπτων και με δυνατότητα να αναγνωρίζει ως και 32 άτομα, δεν θα έχετε πλέον καμία αμφιβολία ότι η φωτογράφηση των αγαπημένων σας προσώπων θα είναι άριστα εστιασμένη και με τη σωστή έκθεση. Παράλληλα οι πρωτοποριακές λειτουργίες Λήψη Χαμόγελου, με την οποία η μηχανή αναγνωρίζει αυτόματα όποιον χαμογελάει και φωτογραφίζει μόνη της (!), και η Αναγνώριση Βλεφαρίσματος όπου η μηχανή ενημερώνει το χρήστη ότι το θέμα σας έκλεισε τα μάτια του (!), αποτελούν βοηθήματα που διευκολύνουν την αποτελεσματικότητα.

Μία πλειάδα επιπλέον τεχνικών χαρακτηριστικών εξασφαλίζουν ευκολία, ευελιξία, ποιότητα και αποτελεσματικότητα κατά τη χρήση της νέας μηχανής της Pentax:

• Ψηφιακή «Μείωση Κραδασμών»: αυτόματη αύξηση ευαισθησίας (ISO 6400)
• Αυτόματη Εστίαση με παρακολούθηση της κίνησης
• Φωτεινή μεγάλη οθόνη 2,5”, ευρείας θέασης 170 μοιρών
• Αυτόματη λήψη Macro από 10cm για κοντινές λήψεις χωρίς ανάγκη ρυθμίσεων
• Δυνατότητα λήψης βίντεο με σύστημα Μείωσης Κραδασμών
• Εικονίδια για εύκολη τοποθέτηση 24 λειτουργιών λήψης & 15 ανασκόπησης
• Ψηφιακό Ευρυγώνιο: Ενώνει 2 λήψεις σε 1 υπερευρυγώνια φωτογραφία
• Λειτουργία Πανοράματος για σύνθεση εικόνων σε μία πανοραμική φωτ/φία
• Επιλογή από 80 διακοσμητικά πλαίσια για φωτογραφίες με το δικό σας στυλ
• Εσωτερική μνήμη 36,5ΜΒ και υποδοχή καρτών SD & SDHC

Η Pentax Optio M60 σας προσφέρει ποιότητα, εργονομία, σχεδίαση, αυτονομία, μεγάλο εύρος λειτουργιών αλλά είναι συγχρόνως και η πιο φιλική στο χρήστη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της αγοράς. Κοντά σας ως το τέλος Αυγούστου 2008 με 189,00€!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.pentax.com.gr