H Uni Systems και η Cisco διοργανώνουν κοινή εκδήλωση με θέμα το Unified Computing System, την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο The Margi.


unified computing ciscoΗ Uni Systems, είναι η μοναδική εταιρεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της την πιστοποίηση Unified Computing System Authorized Technology Provider (UCS ATP) της Cisco.


Το σύστημα Unified Computing, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της Uni Systems, μειώνει δραματικά τον αριθμό των φυσικών συσκευών που απαιτείται να εγκατασταθούν, να συνδεθούν, να τροφοδοτηθούν, να ψυχθούν, να ασφαλιστούν και να υποστηριχθούν σε μία πληροφοριακή υποδομή, ενοποιώντας τα συστήματα πληροφορικής, δικτύου και αποθήκευσης.


Ως φυσική συνέπεια, δημιουργείται ένα ιδανικό περιβάλλον, το οποίο ενισχύει τη μείωση του λειτουργικού κόστους και της πολυπλοκότητας, ενώ παράλληλα αυξάνει την ευελιξία και την αποδοτικότητα.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η στρατηγική και το όραμα των δύο εταιρειών για το UCS, καθώς και εφαρμοσμένες πρακτικές του συστήματος.


Το Unified Computing System είναι το πρώτο προϊόν σε μία νέα και ευρεία οικογένεια προϊόντων, η οποία ολοκληρώνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για data center της Cisco και τοποθετεί τις virtualized υποδομές σε νέα διάσταση.