Η Kodak αποκαλύπτει τις νέες προσθήκες στο portfolio των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών Easyshare.


Kodak Easyshare M580

Kodak Easyshare M580

Οι νέες φωτογραφικές μηχανές είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να κάνουν το μοίρασμα φωτογραφιών και videos σε ιστοσελίδες όπως Facebook, KODAK Gallery, Flickr και YouTube – ή σε μια διεύθυνση e-mail – τόσο απλό όσο το πάτημα ενός κουμπιού της μηχανής. Εξοπλισμένες με μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως το Smart Capture, το Face Recognition και η λήψη στατικών εικόνων και video σε HD, οι νέες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές EASYSHARE μετατρέπουν την εμπειρία της λήψης μιας φωτογραφίας σε μια εμπειρία διαχείρισης/ αποστολής εικόνων και video χάρη στο Kodak Share Button.


Η Kodak έχει βελτιώσει την ικανότητά της να μπορείς να κάνεις tag την φωτογραφία ενώ βρίσκεται στη μνήμη της μηχανής, για να κάνει τη διαχείριση και αποστολή τους όσο το δυνατόν πιο απλή και προσωπική. Το Share Button τώρα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν tag τις φωτογραφίες τους απ’ ευθείας από τη μηχανή για να μπορούν χωρίς καθόλου κόπο να τις ανεβάζουν σε δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως Facebook, KODAK Gallery, Flickr και YouTube. Οι φωτογραφίες μπορούν επίσης να γίνουν tag σε email ή να σταλούν απ’ ευθείας στη νέα Ψηφιακή Κορνίζα KODAK PULSE.


Kodak Easyshare M550

Kodak Easyshare M550

Η νέα σειρά ψηφιακών μηχανών KODAK EASYSHARE M διευκολύνει το μοίρασμα των φωτογραφιών για τους χρήστες με ένα πάτημα του κουμπιού Share. Οι φωτογραφικές μηχανές περιλαμβάνουν το χαρακτηριστικό Face Recognition της Kodak και έτσι οι χρήστες μπορούν να βρουν τις φωτογραφίες που θέλουν, και τη λειτουργία Smart Capture ώστε να μπορούν να έχουν τη τέλεια λήψη σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού, χωρίς να ανησυχούν για τις ρυθμίσεις της μηχανής. Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές KODAK EASYSHARE M έρχονται σε κομψή και συμπαγή σχεδίαση, και διατίθενται σε διάφορα χρώματα.


Η KODAK EASYSHARE M580 διαθέτει ανάλυση 14ΜP, φακό με οπτικό zoom 8Χ, οθόνη 3 ιντσών, λήψη βίντεο σε HD, ενσωματωμένη έξοδο HDMI και άλλα. Η Μ580 θα διατίθεται σε ασημί, γαλάζιο, καφέ, μωβ και ροζ από τον Απρίλιο του 2010.


Kodak Easyshare M575

Kodak Easyshare M575

Η KODAK EASYSHARE M575 διαθέτει ανάλυση 14ΜΡ, φακό με οπτικό zoom 5X, οθόνη 3 ιντσών, λήψη βίντεο σε HD και άλλα. Η Μ575 θα διατίθεται σε κόκκινο, πράσινο, μπλε, μαύρο και καφέ από τον Απρίλιο του 2010.


Η KODAK EASYSHARE M550 διαθέτει ανάλυση 12ΜΡ, φακό με οπτικό zoom 3Χ, οθόνη 2,7 ιντσών και άλλα. Η Μ550 θα διατίθεται σε σκούρο γκρι, μωβ, μαύρο, μπλε και πράσινο από τον Μάρτιο του 2010.


Η KODAK EASYSHARE M530 διαθέτει ανάλυση 12ΜΡ, φακό με οπτικό zoom 3X, οθόνη 2,7 ιντσών και άλλα. Η Μ530 θα διατίθεται σε κόκκινο, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί και ανθρακί από το Φεβρουάριο του 2010.


Νέα αξεσουάρ
Τα νέα αξεσουάρ για τις Ψηφιακές Φωτογραφικές Μηχανές KODAK διευκολύνουν τους χρήστες να απαθανατίσουν στιγμές της ζωής τους και είναι τα ακόλουθα:
– Φορτιστής KODAK Κ7700 με λεπτή και κομψή σχεδίαση. Είναι αρκετά μικρός σε μέγεθος για να μπορείτε να το πάρετε παντού μαζί σας και προσφέρει γρήγορη φόρτιση σε μια ώρα για πολλές ψηφιακές μηχανές KODAK και είναι ENERGY STAR®.
– Ο Φορτιστής KODAK Κ450 C-Series περιλαμβάνει δύο υψηλών επιδόσεων ΑΑ Ni-MH επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει περίπου 300 λήψεις με μία φόρτιση και είναι ENERGY STAR®.