Καθώς το Ίντερνετ διεισδύει πια στο χώρο εργασίας και στα σχολεία, εισάγει μια σειρά από προβλήματα, μαζί με τα πολλά οφέλη.


browsecontrolΗ μη παραγωγική ή προσωπική περιήγηση από τους εργαζομένους / τους σπουδαστές, η απειλή της λήψης και της μόλυνσης του δικτύου επιχειρήσεων με ιούς είναι μόνο μερικές από τις ατελείωτες προκλήσεις.


BrowseControl
Το BrowseControl είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα, το οποίο περιορίζει το ακατάλληλο σερφάρισμα και επιβάλλει τις πολιτικές χρήσης του Διαδικτύου σε ολόκληρη την επιχείρησή σας. Το BrowseControl μπορεί να μπλοκάρει εντελώς το Διαδίκτυο, ή να επιτρέπει την πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες. Μπορεί, επίσης, να μπλοκάρει επικίνδυνες τοποθεσίες, ή να ορίζει χρονοδιάγραμμα πρόσβασης στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων ωρών της ημέρας / εβδομάδας.


Το BrowseControl περιλαμβάνει επίσης μια εφαρμογή Blocker η οποία δεν επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν προγράμματα χωρίς άδεια, όπως παιχνίδια, προγράμματα αποστολής μηνυμάτων, προγράμματα chat, P2P εφαρμογές, κλπ.


BrowseReporter
browsereporterΤο BrowseReporter είναι ένα ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο παρακολούθησης που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την δραστηριότητα περιήγησης των εργαζομένων ή των μαθητών σας. Πρόκειται για ένα μη παρεμβατικό εργαλείο, που τρέχει σε κατάσταση μυστικότητας, χωρίς οι χρήστες να γνωρίζουν ότι τα συστήματά τους είναι υπό παρακολούθηση.


Το BrowseReporter συλλαμβάνει το URL κάθε ιστοχώρου που επισκέφθηκε κανείς. Περιλαμβάνει ένα πανίσχυρο εργαλείο αναφοράς με δημιουργία πίνακα και γραφημάτων. URLS που θεωρούνται απειλή για την επιχείρηση μπορούν να εύκολα να προσδιοριστούν από τις εκθέσεις. Επιπλέον, ο μη παραγωγικός υπάλληλος που ξοδεύει πάρα πολύ χρόνο, στην εταιρεία, σερφάροντας στο διαδίκτυο, μπορεί εύκολα να απομονωθεί.


AccessPatrol
accesspatrolΚαθώς οι φορητές συσκευές αποθήκευσης γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, η κλοπή των ιδιόκτητων στοιχείων αποτελεί σημαντική πρόκληση για την ασφάλεια του σύγχρονου περιβάλλοντος των υπολογιστών. Οι φορητές συσκευές παρέχουν επίσης ένα εύκολο σημείο εισόδου για τη μόλυνση των συστημάτων με ιούς, spyware, Trojans και άλλα malware, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο το δίκτυο μιας επιχείρησης.


Το AccessPatrol, παρέχει μια δυναμική λύση για την εξασφάλιση των endpoints της επιχείρησης (USBs, CD/DVDs, Bluetooth, Wi-Fi, FireWire, iPods, MP3s) αποτρέποντας την παράνομη μεταφορά δεδομένων σε συσκευές χωρίς άδεια.


Το AccessPatrol περιλαμβάνει επίσης ένα βοηθητικό πρόγραμμα Διαχείρισης Ενέργειας Energy Management. Η διαχείριση της ενέργειας των τερματικών σταθμών μπορεί να εφαρμοστεί για ολόκληρο το υπολογιστικό περιβάλλον. Εξοικονομείστε ενέργεια, μειώστε το κόστος , βοηθώντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος-όλα αυτά από με βάση την AccessPatrol Web-based κονσόλα.


Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για free trial 30 ημερών, μπορείτε να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των προϊόντων: www.currentware.com