Η Kodak παρουσιάζει τη νέα Playsport Video Camera, μια HD βιντεοκάμερα με αντοχές και μέγεθος τσέπης, με όρεξη για περιπέτεια.


PLAYSPORTΗ βιντεοκάμερα είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήστες με περιπετειώδη τρόπο ζωής, επιτρέποντάς τους να τραβούν βίντεο σε full 1080p HD – ακόμα και κάτω από το νερό – με το άγγιγμα ενός κουμπιού.


Eίναι αδιάβροχη μέχρι τα 10 πόδια και διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό και καλώδιο εξόδου USB, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να επεξεργάζονται και να μοιράζονται το υλικό με την οικογένεια και τους φίλους τους μέσα από ιστοσελίδες όπως το YouTube και το Facebook. Η KODAK PLAYSPORT διαθέτει ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και το KODAK Imaging Science για καθαρότερα βίντεο, ζωηρά χρώματα και λιγότερο θολή εικόνα.


Χαρακτηριστικά:
– Αδιάβροχη μέχρι και τα 10 πόδια (3 μέτρα)
– Λήψη βίντεο σε full 1080p HD με ρυθμό 30 fps
– Ψηφιακό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας
– Oθόνη LCD 2 ιντσών
– Τεχνολογία προστασίας και μείωσης της αντανάκλασης
– Λήψη στατικών εικόνων HD με ανάλυση 5 MP (16:9)
– Επεξεργασία και ανέβασμα στο Διαδίκτυο με ενσωματωμένο λογισμικό και περιλαμβάνει USB καλώδιο
– Τεχνολογία εντοπισμού προσώπου Smart face
– Απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
– Δυνατότητα επέκτασης μνήμης με κάρτες μνήμης SD/SDHC μέχρι 32GB, που μπορούν να καταγράψουν μέχρι και 10 ώρες βίντεο σε HD
– Li-lon επαναφορτιζόμενη μπαταρία με φόρτιση ενώ βρίσκονται στη βιντεοκάμερα
– Έξοδος HDMI (καλώδιο HDMI περιλαμβάνεται)
– Συμβατό με τηλεχειριστήριο (το τηλεχειριστήριο πωλείται ξεχωριστά)
– Συμβατό με MAC και PC


Η βιντεοκάμερα διατίθεται σε μαύρο, μπλε και μωβ από τον Απρίλιο του 2010 στα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής συμπεριλαμβανομένων των Best Buy και του Amazon.com, καθώς και το Kodak.com. Η KODAK PLAYSPOT βιντεοκάμερα είναι από τώρα διαθέσιμη για προ-παραγγελίες στο Amazon.com.


Αξεσουάρ
Ποικιλία από αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για τη βιντεοκάμερα, που συμπεριλαμβάνουν τα εξής:
– SDHC κάρτες μνήμης KODAK, διαθέσιμες σε 4, 8, και 16GB διαμορφωμένες για τη καλύτερη καταγραφή βίντεο
– KODAK Adventure Mount για κράνη, τιμόνια και άλλα
– KODAK Flexi- τρίποδα
– KODAK θήκες, τσάντες για κάμερες και ιμάντες λαιμού
– Τηλεχειριστήριο
– KODAK Li-lon Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία Ψηφιακής Μηχανής KLIC-7004
– Επιλογές φορτιστών μπαταρίας που περιλαμβάνουν το γενικό φορτιστή μπαταρίας KODAK Li-lon Κ7600-C, τον ηλιακό φορτιστή KODAK KS100-C+2, τον φορητό φορτιστή KODAK KP100-C+2


Οι Καταναλωτές Βοηθούν στην Ονομασία της Νέας Βιντεοκάμερας
Μέσω του crowdsourcing, μια τεχνική που χρησιμοποιεί τη μαζική συνεργασία για την επίτευξη επιχειρηματικού στόχου, η Kodak έλαβε χιλιάδες προτάσεις ονομασίας μέσω του Twitter και του blog 1000 Words, για την ονομασία της νέας βιντεοκάμερας. Δύο προτάσεις επιλέχθηκαν και νίκησαν: του Mike Colbourn από το Williston, του Vermont, που πρότεινε την ονομασία “Play”, και του Jim Culver από το La Mesa της California, που πρότεινε το “Sport”. Ο Mike και ο Jim κέρδισαν ένα ταξίδι στο Las Vegas και παρευρέθησαν στο Διεθνές Consumer Electronics Show 2010 για να συμμετέχουν στην ανακοίνωση της Kodak για τη νέα ονομασία.