Η υπηρεσία μαζικής αποστολής sms, MASS-SMS.GR, διατηρεί σταθερές τις τιμές σε όλα τα πακέτα sms, απορροφώντας τη νέα αύξηση του ΦΠΑ.


mass smsΗ MASS-SMS.GR, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, απορροφά και την δεύτερη αύξηση του ΦΠΑ, αποτρέποντας για 2η συνεχή φορά την μετακύληση προς τους καταναλωτές του λειτουργικού κόστους που θα προέλθει από αυτή, διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα, ταχύτητα και ασφάλεια στην μετάδοση και παράδοση των μηνυμάτων.


Βασισμένη σε τεχνολογία διεθνώς πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κινητής Τηλεφωνίας (GSMA), η υπηρεσία MASS-SMS.GR είναι η Νο. 1 υπηρεσία μαζικής αποστολής sms στην Ελλάδα, έχοντας την δυνατότητα αποστολής έως και 10.000 sms ανά λεπτό, 100% Yποστήριξη Φορητότητας Αριθμών Κινητών Τηλεφώνων, 100% εγγυημένη παράδοση μηνυμάτων sms, υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια στην μετάδοση δεδομένων και πλήρης, real time, στατιστική αναφορά παράδοσης μηνυμάτων.


Μέσω της υπηρεσίας MASS-SMS.GR, δίνεται η δυνατότητα συγγραφής και μαζικής αποστολής sms για διαφημιστικούς, ενημερωτικούς ή προωθητικούς λόγους, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα, μέσω ενός web-interface, γεγονός που εξηγεί την επιλογή της υπηρεσίας από μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς, συμπεριλαμβάνοντάς την συστηματικά στις διαφημιστικές τους καμπάνιες, εξασφαλίζοντας έτσι έγκαιρη και γρήγορη επικοινωνία με τους πελάτες τους, εξαιρετικά ακριβή στόχευση και άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των διαφημιστικών και προωθητικών τους ενεργειών.


Μερικές από τις δυνατότητες της υπηρεσίας, μεταξύ άλλων, είναι η δημιουργία ομάδων παραληπτών, η αποστολή sms σε λίστα παραληπτών με το πάτημα ενός πλήκτρου, η αποστολή sms με συγκεκριμένα κριτήρια και η δυνατότητα ορισμού του αποστολέα, ο χρονοπρογραμματισμός της αποστολής και η δυνατότητα παρακολούθησης της κατάστασης παράδοσης των μηνυμάτων οποιαδήποτε στιγμή.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mass-sms.gr