Εύκολη και γρήγορη είναι η διαδικασία για την ταυτοποίηση Wind F2G, Wind καρτοκινητής και Q μέχρι και στις 30 Ιουλίου.


wind-f2gΣτα καταστήματα WIND, αλλά και σε περισσότερα από 2.500 εξουσιοδοτημένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, μπορούν να απευθυνθούν οι κάτοχοι καρτοκινητών για να ταυτοποιήσουν τον αριθμό τους, καθώς στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία της υποχρεωτικής δήλωσης των στοιχείων τους.


Μέχρι σήμερα έχει ήδη ταυτοποιηθεί το 67% των κατόχων καρτοκινητής τηλεφωνίας στο δίκτυο της WIND, ωστόσο καθώς πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας, η WIND προτρέπει τους χρήστες καρτοκινητής WIND F2G, WIND Καρτοκινητή και Q, να επισπεύσουν τη διαδικασία ταυτοποίησης του τηλεφώνου τους ώστε να μη χάσουν τον αριθμό τους.


Για τη διευκόλυνσή των συνδρομητών της η WIND συνεργάζεται για την ταυτοποίηση με το δίκτυο των 851 καταστημάτων ΕΛΤΑ καθώς και άλλα 1.000 εναλλακτικά σημεία (όπως κέντρα τύπου, καταστήματα ψιλικών και περίπτερα) με σχετική σήμανση, σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, σημεία ταυτοποίησης για τους κατόχους καρτοκινητών WIND είναι και όλα τα καταστήματα των Media Markt, Saturn, Κωτσόβολος, Space Hellas και Sanyocom.


Σε όλα τα σημεία, η διαδικασία ταυτοποίησης για το WIND F2G, την WIND Καρτοκινητή και την Q είναι απλή και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρήστης να έχει μαζί του την ταυτότητα ή το διαβατήριό του και την κάρτα SIM. Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις 30 Ιουλίου 2010, όλες οι συνδέσεις καρτοκινητών που δεν θα έχουν ταυτοποιηθεί θα διακοπούν, όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο (Ν.3783/2009).


Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία ταυτοποίησης, καθώς και η λίστα των εξουσιοδοτημένων σημείων είναι διαθέσιμες στο www.wind.com.gr.