Ένα χρόνο μετά τη μεταμόρφωσή της, η Packard Bell κάνει βήματα για να καθιερώσει μια ξεχωριστή γκάμα προϊόντων στη φιλοσοφία “Κομψό και Μοντέρνο”.


Packard bell Dot a

Packard bell Dot a

Αυτό αποκαλύπτεται στις νέες προσφορές που κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο και απευθύνονται σε χρήστες που ενδιαφέρονται για το στιλ και επιζητούν προϊόντα μοναδικά που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, ενώ τους διευκολύνουν καθημερινά στην ψηφιακή τους ζωή.


Ο πυρήνας της ταυτότητας της μάρκας Packard Bell ήταν, πάντοτε, άρρηκτα συνδεδεμένος με την κομψή σχεδίαση και την απλότητα, ακόμη και από την πρώτη εμφάνιση των προϊόντων της εταιρείας, το 1926. Οι αξίες αυτές εξακολουθούν να είναι ακόμη και σήμερα επίκαιρες.


Η νέα οπτική ταυτότητα της Packard Bell εκφράζει, επίσης, τη βαθιά γνώση που έχει η εταιρεία τις σύγχρονες τάσεις αλλά και την ικανότητά της να αλλάζει, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις τρέχουσες ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών για εξέλιξη και δημιουργία, βασισμένη σε πρωτοπόρες ιδέες. Το πνεύμα της Packard Bell επαναδιαμορφώνει τις σημερινές τάσεις και προετοιμάζει το έδαφος για τις σημαντικές εξελίξεις του αύριο.


EasyNote TX86

EasyNote TX86

Τους τελευταίους μήνες στη σειρά προϊόντων της Packard Bell προστέθηκαν νέα μοντέρνα χρώματα, ενώ η εφαρμογή Packard Bell Social Networks που διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα η Packard Bell, παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης ολόκληρης της κοινωνικής ζωής του χρήστη, πιο εύκολα από ποτέ.


Προϊόντα για κάθε ανάγκη
Η Packard Bell γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του σχεδιασμού, της φορητότητας αλλά και της εργονομίας μέσω της εξοικονόμησης χώρου, που απαιτεί ο χρήστης. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να επενδύσει σε έρευνα και τεχνολογία, απευθυνόμενη στους ίδιους τους τελικούς καταναλωτές, προκειμένου να λάβει υπόψη τη γνώμη τους κατά την κατασκευή προϊόντων όλο και πιο κομψά αλλά και με τη μεγαλύτερη δυνατή φορητότητα.


Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες θα κυκλοφορήσουν σύντομα:
• Το EasyNote Butterfly s – είναι κάτι παραπάνω από ένα notebook. Είναι εμπειρία, είναι τρόπος ζωής, είναι στιλ. Είναι το πιο λεπτό και ελαφρύ notebook που κατασκεύασε ποτέ η Packard Bell (μόνο 19 mm , 1,75 kg), ενώ συνοδεύει τέλεια το μοντέρνο τρόπο ζωής σας και είναι πάντα μαζί σας όπου πάτε.
• Η σειρά EasyNote X – είναι στιλάτη και ελαφριά. Είναι ιδανική για χρήστες που θέλουν να απολαμβάνουν διασκέδαση multimedia αλλά και υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και τον λεπτό και ελαφρύ, απαράμιλλου στιλ, σχεδιασμό.
• Η σειρά dot s – με τον πρωτοποριακό του σχεδιασμό 360°. Πρόκειται για το πιο λεπτό και ελαφρύ netbook της σειράς της Packard Bell με ενισχυμένη φορητότητα, που θα αποτελεί την καθημερινή σας συντροφιά.
• Η σειρά σειρά dot a και dot u – σχεδιασμένη για όλους τους χρήστες που ενδιαφέρονται για το στιλ και θέλουν να απολαμβάνουν διασκέδαση HD όπου και αν βρίσκονται.


Packard Bell OneTwo

Packard Bell OneTwo

Επίσης, η Packard Bell εμπλουτίζει την καλοκαιρινή σειρά προϊόντων της με:
• Το oneTwo, ένα σύγχρονο υπολογιστή όλα-σε-ένα, που προσθέτει στιλ στο χώρο, ενώ ταυτόχρονο δίνει και έναν νέο τρόπο χρήσης της τεχνολογίας.
• Οι οθόνες Maestro LED 220 και 240, είναι εξαιρετικά λεπτές με ευρεία θέαση, προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία απεικόνισης, ενώ είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
• Το Studio HD Edition – είναι σχεδιασμένο για τους λάτρεις των πολυμέσων που επιθυμούν υπολογιστή με εξαιρετικές επιδόσεις HD.


Με τη νέα αυτή σειρά προϊόντων, η Packard Bell συμπληρώνει έναν χρόνο πλούσιο σε σημαντικές αλλαγές, ενώ καθιερώνει τη νέα της θέση στην αγορά. Η Packard Bell είναι συνώνυμο με το στιλ και τις σύγχρονες μοντέρνες τάσεις, ενώ ταυτίζεται με τους χρήστες που ακολουθούν τις τάσεις και αναζητούν μία αξιόπιστη μάρκα που να μπορεί να προσφέρει απλές, εύχρηστες συσκευές, με τις οποίες να μπορούν να ταυτιστούν και να επιβεβαιώσουν την προσωπικότητά τους.