Το “Toy Story 3” βγήκε στις ελληνικές αίθουσες 24 Ιουνίου, σημειώνοντας ρεκόρ εισπράξεων κατά το πρώτο τετραήμερο της κυκλοφορίας του.


toy story 3Είναι η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία animated ταινίας στην ιστορία της Disney/Pixar στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το άνοιγμα του “Toy Story 3” είναι:
– 3% μεγαλύτερο από την ταινία “O Ρατατούης”
– 38% μεγαλύτερο από την ταινία “Ψάχνοντας το Νέμο”
– 54% μεγαλύτερο από την ταινία “Οι Απίθανοι”
– 40% μεγαλύτερο από την ταινία “ΓΟΥΟΛ-Υ”
– 22% μεγαλύτερο από την ταινία “Ψηλά στον Ουρανό”
– 39% μεγαλύτερο από την ταινία “Αυτοκίνητα”
– 100% μεγαλύτερο από την ταινία “Σρεκ ο Τρίτος”
– 1,35 φορές μεγαλύτερο από την ταινία “Kung Fu Panda”
– 4 φορές μεγαλύτερο από την ταινία “Μπαμπούλας Α.Ε.”


Οι δημιουργοί των λατρεμένων ταινιών “Toy Story”, ξανανοίγουν το κουτί με τα παιχνίδια και φέρνουν κοντά μας τον υπέροχο κόσμο της πιο αγαπημένης παρέας των παιχνιδιών. Καθώς ο Άντι ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο, ο Μπαζ, ο Γούντι και τα υπόλοιπα πιστά του παιχνίδια, προβληματίζονται για το αβέβαιο μέλλον τους… Στο “Toy Story 3” τα παιχνίδια θα βρεθούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο ασυγκράτητα νήπια που ανυπομονούν να βάλουν το μικρά, βρώμικα χεράκια τους στα καινούργια τους παιχνίδια. Επικρατεί πανδαιμόνιο καθώς τα παιχνίδια προσπαθούν να μείνουν ενωμένα και «κανένα παιχνίδι να μην μείνει πίσω». Την ίδια στιγμή, η Μπάρμπι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κεν.


Στο “Toy Story 3” την αγαπημένη μας παρέα έρχονται να συμπληρώσουν πολλοί νέοι χαρακτήρες, όπως ο γνωστός σύντροφος της Μπάρμπι, Κεν, ο θεατρικός κύριος Αγκαθούλης με τη σαλοπέτα, και ένα ροζ αρκουδάκι που μυρίζει φράουλα και ακούει στο όνομα Λότσο…


Στην Ελλάδα η ταινία βγήκε στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου 2010 και προβάλλεται και σε 3D σε επιλεγμένους κινηματογράφους.


Δείτε το trailer της ταινίας:



Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας: www.toystory3.gr