Νέες αλυσίδες λιανεμπορίου εντάσσονται στο πρόγραμμα της Impact για την τιμολόγηση μέσω ψηφιακής τεχνολογίας, χωρίς υλικά αναλώσιμα.


impact logoΣε συνέχεια της επιτυχημένης εφαρμογής της λύσης της Άυλης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης μέσω της υπηρεσίας Paperless@connect της Information Systems Impact, στον ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ και στην VIVARTIA (ΔΕΛΤΑ), στο έργο εντάχθηκαν και οι αλυσίδες λιανεμπορίου ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΚ και ΤΡΟΦΙΝΟ.


Συγκεκριμένα, οι αλυσίδες λαμβάνουν από την VIVARTIA-ΔΕΛΤΑ άυλα ηλεκτρονικά τιμολόγια πώλησης, καταχωρώντας παράλληλα αυτόματα τα περιεχόμενα των τιμολογίων στο σύστημα τους βελτιώνοντας τον συνολικό κύκλο της τιμολόγησης και μειώνοντας σημαντικά τον διαχειριστικό χρόνο και κόστος.


Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που ώθησαν τις αλυσίδες ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΚ και ΤΡΟΦΙΝΟ να εφαρμόσουν την υπηρεσία Paperless@connect είναι ότι είναι μια συνολική, οργανωμένη και φιλική προς το χρήστη και το περιβάλλον λύση. Χαρακτηριστικά τα οποία συνάδουν με την εταιρική ταυτότητα των αλυσίδων όσον αφορά την κοινωνική τους ευθύνη απέναντι στο σύνολο των καταναλωτών και των συνεργατών τους.