Η Microsoft απονέμει στην Entersoft το βραβείο «2010 Microsoft Country Partner of the Year» για την Ελλάδα.


entersoftΗ εταιρεία βραβεύθηκε ανάμεσα σε μία πλειάδα εταιρειών από όλο τον κόσμο που αποτελούν κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft, καθώς προσφέρει προϊόντα με ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά, βασισμένα στην τεχνολογία της Microsoft.


Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε διάφορες κατηγορίες, ενώ οι νικητές έχουν επιλεγεί από 3.000 περίπου εταιρείες παγκοσμίως. Η Entersoft αναγνωρίστηκε ως εταιρεία με τεχνολογική υπεροχή, καινοτομία και άψογη συνεργασία με την Microsoft Ελλάς, κερδίζοντας το βραβείο του «Microsoft Country Partner of the Year».


Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει σε κάθε χώρα, τους συνεργάτες της Microsoft που έχουν επιδείξει επιχειρηματική αριστεία στο να παρέχουν λύσεις της Microsoft σε κοινούς τους πελάτες κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Με την βράβευση αυτή η Entersoft αναγνωρίζεται για την αποτελεσματική της συνεργασία με τη Microsoft Ελλάς, για την καινοτομία της, την ικανοποίηση των πελατών της, την διεύρυνση του πελατολογίου της αλλά και την επιχειρηματική της εμβέλεια.