Η Digital Data Communications Hellas ανακοινώνει την διάθεση του LevelOne PLI-3410, 200Mbps Homeplug AV Wireless Combo Adapter.


PLI-3410-v1_AtisticΗ συσκευή PLI-3410, 200Mbps Homeplug AV Wireless Combo Adapter, έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια PowerLine της LevelOne, παρέχοντας επιπλέον την δυνατότητα του Ασύρματου (WLAN) στο οικιακό Ethernet δίκτυο μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Στην ουσία πρόκειται για μία ακόμη Homeplug συσκευή στα 200Mbps με ενσωματωμένο Wireless Access Point (802.11n) στα 300Mbps.


Η συσκευή PLI-3410, αποτελεί ιδανική και προσιτή λύση στις περιπτώσεις που το ασύρματο δίκτυο εξασθενεί λόγω της εκάστοτε κτηριακής διαμόρφωσης. Για παράδειγμα σε χώρους (όπως οικίες και γραφεία με ιδιαίτερη διαμόρφωση και διαφορετικά επίπεδα) που το ασύρματο σήμα αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες του δικτύου, μπορεί κανείς να διαμορφώσει το δίκτυό του με συσκευές Homeplug στα 200Mbps μέσω της ηλεκτρικής εγκατάστασης και στην συνέχεια να απολαύσει την ασύρματη ευελιξία που του παρέχει το PLI-3410.


Η εγκατάσταση και διαμόρφωση του PLI-3410 είναι ιδιαίτερα απλή, αρκεί κανείς να τοποθετήσει την συσκευή στην πρίζα του ηλεκτρικού δικτύου και να πατήσει το μπουτόν συγχρονισμού «Sync» της συσκευής. Αυτόματα η συσκευή θα συγχρονιστεί με το υπόλοιπο PowerLine δίκτυο. Η ασφάλεια του ασύρματου δικτύου (WPA – PSK / WPA2 – PSK και η κρυπτογράφηση WEP) διαμορφώνονται εξίσου εύκολα, πατώντας το μπουτόν (WPS).