Το Πλαίσιο παρουσιάζει τη νέα ανθεκτική βιντεοκάμερα Turbo-X Cupid και καλεί όλους τους fans των Rammstein σε μία εκρηκτική βραδιά μετά το Sonisphere festival.


TX cupid (1)H Turbo-X Cupid WP2010 είναι μία weatherproof βιντεοκάμερα με εγγραφή HD video και απευθείας upload στο YouTube. Σχεδιασμένη για τους λάτρεις της δράσης, είναι ελαφριά και ανθεκτική σε νερό, βροχή και υγρασία. Διαθέτει διπλή λειτουργία: βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Καταγράφει φωτογραφίες ανάλυσης 3 Megapixels και HD βίντεο 720p, το οποίο μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας στο YouTube και να το μοιραστείτε γρήγορα στο internet.


Η Πλαίσιο στη συναυλία των Rammstein
TX cupidΣτη μεγαλύτερη γιορτή της ροκ μουσικής, που γίνεται κάθε χρόνο στο Terra Vibe Park, συμμετέχει η Πλαίσιο Computers για το 2010. Μετά το ανεπανάληπτο Sonisphere Festival που έγινε στις 24/6, καλωσορίζει σήμερα 28/6 τους Rammstein για μία εκρηκτική βραδιά. Όσοι βρεθούν στο περίπτερο της Πλαίσιο στο Terra Vibe Park θα διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο με τα action και ποδοσφαιρικά PC Games.