Η Vodafone ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε μείωση ποσοστού έως και 88% του κόστους περιαγωγής δεδομένων στην Ευρώπη.


VodafoneΣυγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να επιλέξουν ημερήσια χρήση περιαγωγής δεδομένων έως 5MB με χρέωση 4,92€ την ημέρα ή μηνιαία χρήση περιαγωγής δεδομένων έως 20 MB με χρέωση 14,76 €. Όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone που θα εγγραφούν σε ένα από τα δύο προγράμματα περιαγωγής δεδομένων της Vodafone, το ημερήσιο ή το νέο μηνιαίο πρόγραμμα Mobile Internet, για χρήση κάθε επιπλέον ΜΒ χρεώνονται με 0,98€.


Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές της Vodafone που θα επιλέξουν το ημερήσιο πρόγραμμα περιαγωγής, χρεώνονται με 0,98€ για χρήση του πρώτου MB ανά ημέρα, και όχι με ολόκληρη την ημερήσια χρέωση. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, όσο και εταιρικούς πελάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν εντός της ΕΕ, και θα χρεώνονται μόνο εφόσον κάνουν χρήση περιαγωγής δεδομένων.


Τα νέα πακέτα και χρεώσεις περιαγωγής για υπηρεσίες δεδομένων – τα οποία διατίθενται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης- ενισχύουν την ηγετική θέση της Vodafone στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ύστερα από την κυκλοφορία, το 2005, του προγράμματος περιαγωγής Passport για φωνητικές κλήσεις, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα από περίπου 25 εκατομμύρια πελάτες του VF Group.