Το Xbox άνοιξε την αυλαία μίας νέας εποχής ψυχαγωγίας, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε, διασκεδάζουμε και επικοινωνούμε.


New Xbox 360 and KinectΔίνοντας το εναρκτήριο λάκτισμα στην έκθεση Electronic Entertainment Expo (E3), η Microsoft παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα το Kinect για Xbox 360, παλαιότερα γνωστό ως «Project Natal», σε μία θεαματική ζωντανή παράσταση εμπνευσμένη από τους Cirque du Soleil. Το Kinect για Xbox 360, δε μοιάζει σε τίποτα από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα: ανοίγει μία πύλη σε έναν ολοκαίνουριο κόσμο παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, χωρίς χειριστήρια. Μια ψυχαγωγική εμπειρία που μπορούν να απολαύσουν όλοι.


Επιπλέον, μαζί με το Kinect, το Xbox παρουσίασε νέους και εύκολους τρόπους για να διασκεδάζετε με μουσική, ταινίες και sports παρέα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Εκτός από το Kinect, το Xbox απέδειξε ότι είναι η μοναδική κονσόλα που παίζουμε τα καλύτερα blockbuster παιχνίδια, όπως το «Gears of War 3» αλλά και το «Halo: Reach», που αναμένεται να είναι το σημαντικότερο παιχνίδι του 2010. Σε ένα φαντασμαγορικό φινάλε, η εταιρεία εξέπληξε τους πάντες παρουσιάζοντας τη νέα κονσόλα Xbox 360, σχεδιασμένη για τα παιχνίδια και την ψυχαγωγία του μέλλοντος.


«Kinect» για Όλους
Kinect for Xbox 360 LogoΤο Kinect για Xbox 360 θα φέρει ορμητικά ρεύματα, άγριες τίγρεις, ορεινές πίστες μετ’ εμποδίων και αγωνιστικά αμάξια που τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στα σαλόνια όλων των σπιτιών της Βορείου Αμερικής στις 4 Νοεμβρίου. Αμέσως μετά ξεκινά να κατακτήσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Μοναδικά μαγικό και απίστευτα διασκεδαστικό από την πρώτη κιόλας στιγμή, το Kinect για Xbox 360 ανιχνεύει τις κινήσεις του σώματός σας και τις χειρονομίες σας. Αναγνωρίζει ακόμα και τη φωνή σας. Επιπλέον, επιτρέπει σε ανθρώπους που δεν έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους χειριστήριο παιχνιδιού να μπουν στο παιχνίδι. Βλέπετε μία μπάλα; Απλώς κλωτσήστε την. Θέλετε να μάθετε να χορεύετε ή πώς να διατηρείστε σε φόρμα; Απλώς ακολουθήστε τα βήματα. Με το Kinect, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας – δεν χρειάζεται χειριστήριο.


Το Kinect επίσης, σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και στην αγαπημένη σας μουσική, μεταμορφώνοντας την ψυχαγωγία όπως την ξέρατε μέχρι σήμερα σε μία συναρπαστική ψυχαγωγία. Μπείτε μέσα στην ταινία σε υψηλή ανάλυση 1080p απλώς λέγοντας «Xbox, play». Διαλέξτε ανάμεσα σε εκατομμύρια τραγούδια με μία απλή κίνηση του χεριού σας. Με το Kinect, το να παίζετε παιχνίδια, να βλέπετε ταινίες και να ακούτε μουσική γίνεται αμέσως πιο διασκεδαστικό και διαδραστικό από ποτέ άλλοτε, και αυτό είναι διαθέσιμο μόνο στο Xbox 360.


Η Νέα Κονσόλα Xbox 360
Η Microsoft επεφύλασσε στον κόσμο και μία ακόμα έκπληξη: μία νέα κονσόλα Xbox 360 σχεδιασμένη για το μέλλον. Επιστρέφοντας στο μαύρο χρώμα, η νέα κονσόλα του Xbox 360 είναι κομψή, αθόρυβη και σέξι. Συνδεθείτε μέσα σε δευτερόλεπτα με τον κόσμο του Xbox LIVE, ο οποίος διευρύνεται συνεχώς, με ενσωματωμένο Wi-Fi N και αποθηκεύστε διπλάσιο αριθμό παιχνιδιών και άλλων μέσων ψυχαγωγίας σε ένα σκληρό δίσκο 250GB. Η νέα κονσόλα είναι κυριολεκτικά αθόρυβη, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ταράξει ποτέ την ατμόσφαιρα ενός παιχνιδιού ή μίας ταινίας. Το νέο σύστημα Xbox 360 περιλαμβάνει επίσης ό,τι χρειάζεστε για το ξεκίνημά σας, ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox 360, ενσύρματο ακουστικό μικρόφωνο Xbox 360, είσοδο HDMI, δυνατότητες αποθήκευσης σε USB flash drive και πολλά άλλα, καθώς και μία περιορισμένη εγγύηση 1 έτους για την κονσόλα, τα οποία θα διατίθενται από τις 16 Ιουλίου σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


Το LIVE στην Ελλάδα
Xbox LIVE logoΤο Xbox LIVE συνδέει εσάς και το δικό σας Xbox 360 ,με έναν κόσμο διαδραστικής διασκέδασης με τους φίλους σας, προσφέροντας ότι καλύτερο σε παιχνίδια, και εμπειρίες community. Kαι όλα αυτά, από ένα σημείο. Τον Νοέμβριο, το Xbox LIVE θα ξεκινήσει να λανσάρεται σε εννέα νέες περιοχές – Ελλάδα, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρωσία, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, και Νότιο Αφρική – προσφέροντας τα βασικά χαρακτηριστικά που αφορούν παιχνίδια και κοινότητες και έχουν καταστήσει το Xbox LIVE τον κορυφαίο προορισμό online παιχνιδιών στον κόσμο. Η υπηρεσία αυτή, θα επικεντρωθεί αρχικά στο κυρίως παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του community, που έχουν κάνει το Xbox LIVE τον κορυφαίο online gaming προορισμό στον κόσμο, περιλαμβάνοντας Μatchmaking, λίστα φίλων, Achievements, Gamerscore, ένα ειδικά διαμορφωμένο Games Marketplace κα.


Kinect football playingVideo Kinect
Μοιραστείτε ένα χαμόγελο και ένα νεύμα με φίλους και συγγενείς που βρίσκονται μακριά σας. Πώς; Από το καθιστικό σας, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, χωρίς να χρειάζονται ακουστικά. Το Video Kinect περιστρέφεται για να ακολουθεί τις κινήσεις σας και προσαρμόζεται αυτομάτως ώστε να γίνουν οι συνομιλίες στο Xbox LIVE πιο έξυπνες και εύχρηστες από ποτέ άλλοτε. Την επόμενη χρονιά, η Microsoft θα συνδέσει το Video Kinect με το Windows Live Messenger, επιτρέποντας έτσι στην κοινότητα του Xbox LIVE να διεξάγει πλούσιες βίντεο-συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες PC σε όλο τον κόσμο. Επίσης, θα ενσωματώσει custom newsfeeds, δελτία καιρού και βίντεο από το Bing, ζωηρές συνομιλίες σαν να βρισκόσασταν στο ίδιο δωμάτιο διαβάζοντας μία εφημερίδα ή παρακολουθώντας το δελτίο ειδήσεων παρέα.