Η Kingston ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την BlockMaster για διάθεση USB Drives με κεντρική διαχείριση, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων.


Kingston logo_high resolutionΗ BlockMaster® είναι γνωστή για τις λύσεις ασφαλείας για USB, συμπεριλαμβανομένου του software για την κεντρική διαχείριση των USB, το SafeConsole®, το οποίο επιτρέπει στους οργανισμούς να έχουν τον απομακρυσμένο έλεγχο των USB Drives, με τη δυνατότητα να κάνουν reset σε κωδικούς, να ελέγχουν το μηχανισμό κωδικών και να ενεργοποιούν τον έλεγχο διαδικασιών συμμόρφωσης. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία η Kingston θα προσφέρει στους πελάτες της μία εκδοχή του Data Traveler Vault με κεντρική διαχείριση – την Privacy Edition με την τεχνολογία της BlockMaster – για απόλυτο έλεγχο των USB Drives.


Τα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνουν την κυκλοφορία μίας νέας εκδοχής του DataTraveler Vault – Privacy Edition που απαιτεί την ενεργοποίηση του drive μέσα από το λογισμικό SafeConsol της BlockMaster. To προϊόν αυτό θα ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις της αγοράς, αφου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρά μόνο με την κεντρική διαχείριση του προϊόντος. Η κυκλοφορία του έχει σχεδιαστεί για το τρίτο τρίμηνο του 2010.


Η συνεργασία αυτή δεν επηρεάζει τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα της BlockMaster, καθώς η εταιρεία θα συνεχίζει να εστιάζει στην παραγωγή και διανομή της τεχνολογίας SafeStick® και την πλατφόρμα διαχείρισης SafeConsole. Παράλληλα η Kingston θα συνεχίζει να εστιάζει στο κύριο κομμάτι των εργασιών της, την κατασκευή και διανομή των USB προϊόντων ασφαλείας.