Η επιτυχημένη συνταγή συνεχίζεται για ακόμη μία χρονιά με αποτέλεσμα ένα εύχρηστο και λειτουργικό site για τα Ermis Awards.


forthnetΣτο πλαίσιο της διοργάνωσης για τα φετινά βραβεία Ermis 2010, από την Ένωση Διαφημιζομένων Εταιριών Ελλάδος (ΕΔΕΕ) η ομάδα Interactive Marketing Services της Forthnet, ως χορηγός της ενότητας Ermis Web Awards, σχεδίασε, ανέπτυξε και φιλοξενεί τη νέα εικαστική προσέγγιση του web site www.ermisawards.gr.


Βασικό απαιτούμενο του web site είναι η διαδραστικότητα αφού οι εκπρόσωποι των εταιριών υποβάλουν online τις συμμετοχές τους για τα βραβεία Ermis Awards 2010, ενώ μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά το countdown μέχρι την τελική λήξη των υποβολών. Φέτος έχει προστεθεί και μία νέα κεντρική κατηγορία στο περιεχόμενο του web site με τίτλο: «Photo & Video Gallery» με υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις των Ermis.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ανάπτυξη του web site έχει χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου CMT της Forthnet, η οποία παρέχει τη δυνατότητα στους διαχειριστές της, να ανανεώνουν εύκολα και γρήγορα τα περιεχόμενο του. Το CMT αποτελεί παράλληλα και μια επεκτάσιμη πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών που προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής Newsletter & SMS μηνυμάτων, διεξαγωγής online διαγωνισμών, Forums κ.α.