Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο WiMAX στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας που οργανώνεται κάθε χρόνο.


CosmolineH Cosmoline ως μέλος του WiMAX Forum ήταν εκεί για να ενημερωθεί για όλες τις νέες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς αλλά και για να μοιραστεί το όραμά της για την ανάπτυξη του πρώτου εμπορικού δικτύου WiMAX στην Ελλάδα.


Ο κ. Διονύσης Αλεξανδράτος, Γενικός Διευθυντής της Cosmoline, ήταν ένας εκ των βασικών ομιλητών του συνεδρίου και παρουσίασε τις ευκαιρίες ανάπτυξης που υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και το πλάνο της εταιρείας για τη δημιουργία του πρώτου ασύρματου δικτύου WiMAX στην Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα στοιχεία διείσδυσης της κινητής ευρυζωνικότητας στη χώρα μας, στον γρήγορο ρυθμό ανάπτυξής της σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στο τρόπο με τον οποίο το πρώτο ασύρματο δίκτυο WiMAX από την Cosmoline θα καλύψει την ανάγκη κάλυψης πιο απομακρυσμένων περιοχών όσον αφορά την σταθερή τηλεφωνία και το Internet.


Η Cosmoline με την συμμετοχή της στο WiMAX Forum Global Congress 2010 πέρασε το μήνυμα της απόφασής της να επενδύσει στο χώρο της WiMAX τεχνολογίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης Ελλάδας στην ανάπτυξη της κινητής ευρυζωνικότητας.