Όλος ο κόσμος στην παλάμη σας!

Ένα από τα πιο πολυτάλαντα και συνάμα λειτουργικά smart phones που έχουμε δει ποτέ, έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην κατηγορία του.

Palm Treo 750 Μιλάμε φυσικά για το Palm Treo 750, το smart phone που υπόσχεται να φέρει τον κόσμο στο χέρι σας! Πρόκειται για μία συσκευή με QWERTY πληκτρολόγιο για ευκολία στη χρήση και μεγάλη touch οθόνη, ανάλυσης 240x240 pixels με δυνατότητα απόδοσης 16-bit χρωμάτων που θα κάνει την πλοήγηση στις εφαρμογές και τις λειτουργίες του κινητού παιχνίδι. Το λειτουργικό σύστημα του Treo 750v είναι τα Windows Mobile 5.0 Pocket PC Edition, ενισχυμένα κατά τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε, να εκμεταλλεύονται ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της συσκευής, αλλά παράλληλα να προσφέρουν λειτουργικότητα ενσωματώνοντας pocket εκδόσεις προγραμμάτων και μοιάζοντας αρκετά (όπως internet explorer, media player κλπ) με τα Windows για υπολογιστές. Η υποστήριξη 3G, EDGE και HSDPA δικτύων θα σας χαρίσει υψηλότατες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το quadband Treo 750 μπορεί να λειτουργήσει και σαν ένα highspeed modem για το laptop σας!

Αρκετές οι επιλογές και στον τομέα της συνδεσιμότητας, καθώς υποστηρίζονται υπέρυθρες, Bluetooth, ενώ υπάρχει και θύρα USB για σύνδεση, συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων από και προς υπολογιστή. Όσον αφορά τη διαθέσιμη μνήμη, υπάρχουν 128 MB flash εκ των οποίων τα 60 είναι διαθέσιμα στο χρήστη αν και υπάρχει και θύρα για κάρτα μνήμης τύπου miniSD, σιγουρεύοντας έτσι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα, όσον αφορά τη χωρητικότητα του smart phone. Όπως και κάθε συσκευή στην κατηγορία του, έτσι και το Treo 750 «δίνει ρέστα» όσον αφορά τα προγράμματα που ενσωματώνει: Microsoft Office Mobile, PDF viewer, Pocket MSN και τόσα ακόμα. Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσετε την υποστήριξη λογαριασμών email (όπως Yahoo, Hotmail και Gmail), την ύπαρξη κάμερας ανάλυσης 1,3 MP με 2x ψηφιακό zoom και τη θηριώδη μπαταρία των 1200 mAh, τότε καταλαβαίνετε ότι έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή που αξίζει την προσοχή σας.

ΘΕΤΙΚΑ

Μεγάλη και ευκρινής touch οθόνη

Λειτουργικό και εύχρηστο

Πολλές εφαρμογές και λειτουργίες

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Απουσία Wi-Fi

Βαρύ

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία των smart phones, μην το αφήσετε να περάσει απαρατήρητο!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 113 x 59 x 21 χιλ.

Βάρος: 154 γρ.

Δίκτυο: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHzUMTS 2100 MHz, HSDPA, EDGE, 3G

Μνήμη: 128 MB flash, 60 MB διαθέσιμα και υποδοχή miniSD καρτών

Οθόνη: TFT, 240x240 pixels, 65.000 – 16bit χρωμάτων

Κάμερα: 1,3 MP, 2x digital zoom, αυτόματη ισορροπία φωτός, ενσωματωμένος καθρέφτης πορτρέτου, video

Μπαταρία: LiIon 1200 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 240 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 4 ώρες και 30 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: 3G, Bluetooth, USB, υπέρυθρες, επεξεργαστής Samsung 300 mHz, Windows Mobile 5.0 Pocket PC Edition, Pocket Internet Explorer, email, Windows Media Player 10, Microsoft Office Mobile, PDF Viewer, Pocket MSN, έξοδος ακουστικών 3,5 mm