Η Intracom Defense Electronics συμμετείχε στη διεθνή έκθεση χερσαίων αμυντικών συστημάτων “Eurosatory 2010” στις 14-18 Ιουνίου στο Παρίσι.


Ο Έλληνας Πρέσβης στη Γαλλία, κ. Κων. Χαλαστάνης, επισκέφτηκε το περίπτερο της INTRACOM Defense Electronics.

Ο Έλληνας Πρέσβης στη Γαλλία, κ. Κων. Χαλαστάνης, επισκέφτηκε το περίπτερο της INTRACOM Defense Electronics.

Στην έκθεση συμμετείχε σημαντικός αριθμός εκθετών από διάφορες χώρες και το περίπτερο της INTRACOM Defense Electronics επισκέφθηκε η Ελληνική Αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς και ο Πρέσβυς της Ελλάδας στη Γαλλία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών επισκεπτών, όπως κυβερνητικών και στρατιωτικών αντιπροσωπειών που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το εύρος των λύσεων που προωθεί η εταιρεία στις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.


Η INTRACOM Defense Electronics παρουσίασε λύσεις, ιδίας σχεδίασης και κατασκευής, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας, οι οποίες αφορούν στην:
– Ασφαλή, ευρυζωνική, ασύρματη επικοινωνία φωνής και δεδομένων τόσο σε μικρές (WiSPR-WLAN) όσο και μεγάλες αποστάσεις (WIWAN).
– Ευρυζωνική ενδοεπικοινωνία (WiSPR), η οποία επιδείχτηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης στην πλέον εξελιγμένη έκδοση του άρματος μάχης LEOPARD PSO, της Krauss – Maffei – Wegmann, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με το Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας WISPR.
– Λύσεις ενδοεπικοινωνίας IP που προτείνονται από την εταιρεία για μεσαίες και μεγάλες ναυτικές πλατφόρμες (WiSPR-NET).
– Κρυπτογραφία για διάφορες ταχύτητες και πρωτόκολλα επικοινωνίας (SECLINE IP, MBit και a-PLUS).
– Διαχείριση και στο συντονισμό κρίσιμων επιχειρησιακών δεδομένων σε σύγχρονες πλατφόρμες ξηράς (Σύστημα Διαχείρισης Μάχης iBMS – intelligent Battle Management System).


Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε τις δυνατότητές της στο χώρο της τεχνολογίας στα ηλεκτρονικά στο χώρο της άμυνας, στοιχεία που επιτρέπουν τη συμμετοχή της σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής νέων αμυντικών προϊόντων.