Περισσότεροι από 150 διανομείς και μεταπωλητές από 35 χώρες βρέθηκαν στο πρώτο Συνέδριο Συνεργατών της Cyberoam στην Ευρώπη.


Cyberoam-LogoΤο Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Μάλτα, στις 4-7 Ιουνίου 2010. Στην διάρκεια του συνεδρίου ανακοινώθηκαν νέα προϊόντα καθώς και ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής συνεργατών.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Cyberoam, Hemal Patel, δήλωσε, «Η Cyberoam έχει σαν όραμα να γίνει η πρώτη επιλογή για τελικούς πελάτες και συνεργάτες και σχεδιάζουμε να είμαστε στην κορυφή παγκοσμίως έως το 2013. Ένας από τους λόγους της πραγματοποίησης του συνέδριου στην Ευρώπη είναι ότι είναι μια στρατηγική αγορά για εμάς.»


Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής Συνεργατών
Μια από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις στο κανάλι διανομής, το οποίο διαχειρίζεται η Sales Effect στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής συνεργατών, το οποίο αποσκοπεί στο να δημιουργήσει ευκαιρίες σε συνεργάτες και να συλλέξουν πόντους προωθώντας τα προϊόντα της Cyberoam. Το πρόγραμμα βασίζεται σε δραστηριότητες όπως πωλήσεις, συμμετοχές σε road shows, καμπάνιες, case studies, συμμετοχή σε παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις.


summitΟ Δημήτρης Ράικος, Διευθυντής Ανάπτυξης της Sales Effect, δήλωσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη του προγράμματος το οποίο σίγουρα θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στους συνεργάτες μας. Το νέο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία για μεγαλύτερα κέρδη που είναι απαραίτητα στο σημερινό πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.»


Η Cyberoam πρόσφατα σημείωσε μεγάλες επιτυχίες κατά την διείσδυσή της στην Ευρωπαϊκή αγορά παρέχοντας υψηλής τεχνολογίας λύσεις στην αγορά των UTM και της προστασίας των δεδομένων.