H Atcom Internet and Multimedia A.E., θυγατρική εταιρεία του ομίλου Dionic (XAA: Dion), ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου Business Unit.


AtcomΤο νέο business unit που προκύπτει από την ενσωμάτωση της εταιρείας Linkwise στο δυναμικό της. Θα παρέχει υπηρεσίες affiliate marketing, μίας διεθνώς ταχύτατα αναπτυσσόμενης πρακτικής online marketing.


H Linkwise αποτελεί το πρώτο και μοναδικό Affiliate Δίκτυο στην Ελλάδα το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2009
Με την κίνηση αυτή, η ATCOM διευρύνει περαιτέρω το φάσμα των λύσεων και υπηρεσιών που παρέχει τόσο σε εκδοτικούς οργανισμούς όσο και – σε συνεργασία με τη διαφημιστική αγορά- σε διαφημιζόμενους.


Ο Κώστας Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Atcom Internet & Multimedia, σχολίασε σχετικά: «Το affiliate marketing είναι μια διάσταση της online επιχειρηματικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται ραγδαία. Η Atcom – παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις – επενδύει σταθερά προς αυτή την κατεύθυνση και η ομάδα της Linkwise, με την διεθνή της εμπειρία, έρχεται να προσδώσει στα σχέδια μας νέα προοπτική».


Από την πλευρά του, ο Γιώργος Συμεωνίδης, Managing Director της Linkwise, δήλωσε: «η Linkwise γίνεται μέρος της σημαντικότερης ελληνικής εταιρείας internet business και, παράλληλα, επωφελείται από τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα affiliate marketing της Atcom. Άλλωστε, αυτή η τεχνολογία ήταν που μας ώθησε στη συγκεκριμένη επιχειρηματική απόφαση».


Η ATCOM Internet & Multimedia, κατέχει σήμερα εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά του Internet Business με πάνω από 1000 επιτυχώς ολοκληρωμένα έργα και πλούσιο πελατολόγιο, που περιλαμβάνει μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, Internet Service Providers, παρόχους κινητής τηλεφωνίας και ελληνικές επιχειρήσεις με διεθνή δραστηριότητα.