Η Konica Minolta πραγματοποίησε με απόλυτη επιτύχια την εκδήλωση «Book Days» στις 8 και 9 Ιουνίου στον εκθεσιακό της χώρο.


Konica_Minolta_BizHub_PRO_C6501_configAΚατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν τις λύσεις των προϊόντων Konica Minolta, OCE καθώς και λύσεις τελικής επεξεργασίας από την Fastbind και Duplo. Παρουσιάστηκαν λύσεις με την χρήση του ασπρόμαυρου επαγγελματικού bizhub PRO 1200. Υπήρχαν και λύσεις για ανάγκες έγχρωμης εκτύπωσης με τα bizhub PRO C6501 και bizhub PRO C65hc. Τα παραπάνω συστήματα ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές ασπρόμαυρες και έγχρωμες παραγωγικές ανάγκες.


Εκτός από τα έγχρωμα και ασπρόμαυρα παραγωγικά συστήματα οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δουν και τις εφαρμογές της Konica Minolta. Ενδεικτικά παρουσιάστηκαν οι λύσεις Printgroove POD Queue (για ταχύτερη ροή εργασίας), Printgroove JT Web (για δυνατότητα online παραγγελιών), Printgroove JT Man (για την διαχείρηση εργασιών και εκτυπώσεων) και την πρόσθετη λειτουργία Color Split για τα Printgroove POD Queue και Printgroove JT Man που διαχωρίζει τις ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις για ταχύτερη ροή και μείωση του κόστους.


Παρουσιάστηκε και η επαγγελματική ασπρόμαυρη ψηφιακή εκτυπωτική λύση της OCE, τo VarioPrint 6320, με δυνατότητα εκτύπωσης 314 Α4 διπλής όψης το λεπτό.


Τέλος, οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν και τις δυνατότητες τελικής επεξεργασίας είτε “online” των Konica Minolta και OCE, όπως συρραφή, δίπλωση, θερμοκόλληση, είτε “offline” των Fastbind και Duplo όπως πλαστικοποίηση, πύκμανση, θερμοκόλληση, δημιουργία Photobooks κ.α.