Το νέο Xperia X10 mini αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των smartphones συνδυάζοντας μικρό μέγεθος με πρωτοποριακές λειτουργίες.


Xperia X10 mini_line_upΗ μικρογραφία του γνωστού Xperia™ X10, διαθέτει oοθόνη αφής που μπορείτε να χειριστείτε εύκολα με το ένα χέρι, αλλά και έξυπνες λειτουργίες που μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε.


Το νέο Xperia™ X10 mini διαθέτει την ανοιχτή πλατφόρμα Android από όπου μπορείτε να “κατεβάσετε” όποια εφαρμογή θέλετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία. Επίσης διαλέγετε τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε περισσότερο μέσα από το μοναδικό User Interface της Sony Ericsson και τις τοποθετείτε στις 4 γωνίες της κεντρικής οθόνης για να τις βρίσκετε γρήγορα. Μπορείτε να διαλέξετε ακόμα και το χρώμα που σας αρέσει μέσα από την ποικιλία προσόψεων που υπάρχει διαθέσιμη.


SE_Xperia_X10_mini_PP40_Black_1Το Xperia™ X10 mini ενσωματώνει τις πρωτοποριακές λειτουργίες που γνωρίσαμε με το Χ10. Το Timescape™ συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των γραπτών μηνυμάτων, των κλήσεων, των ενημερώσεων στο Facebook™ και το Twitter, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε όλες αυτές τις εφαρμογές. Μέσω του infinite button μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που έχετε για το ίδιο άτομο, ενώ το media player θα σας προσφέρει έναν γρήγορο και έξυπνο τρόπο αναζήτησης για νέα κομμάτια από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη.


το Sony Ericsson Xperia™ X10 mini ενσωματώνει και τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό «human curvature», χάρη στον οποίο η συσκευή κέρδισε το σχεδιαστικό βραβείο «Red Dot Design Award 2010».


Κύρια χαρακτηριστικά
· Ρύθμιση της αρχικής οθόνης με τις αγαπημένες εφαρμογές του χρήστη στις τέσσερις γωνίες της
· Πλατφόρμα Android με υπηρεσίες Google™ και πρόσβαση στο Android Market™
· Φωτογραφική μηχανή 5 megapixel με αυτόματη εστίαση και λήψη βίντεο
· Sony Ericsson Timescape™
· Music player που συνδέεται με το YouTube


Το X10 mini είναι διαθέσιμο σε μαύρο με εναλλακτικά καλύμματα σε Ροζ, Πράσινο, Κόκκινο ή Ασημί, ανάλογα με το σημείο πώλησης. Τo X10 mini υποστηρίζει δίκτυα HSPA 900/2100 και EDGE 850/900/1800/1900, HSPA 850/1900/2100 και EDGE 850/900/1800/1900


Δείτε παρακάτω ένα διαφημιστικό Trailer του νέου κινητού: