Η Ομάδα Interactive Marketing της Forthnet σχεδίασε, υλοποίησε και Φιλοξενεί αποκλειστικά για τον Alpha TV την Ιστοσελίδα του “Greek Idol”.


greek idol websiteΟ Alpha TV για ακόμα μια φορά εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την εμπειρία του τμήματος Interactive Marketing της Forthnet για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας του δημοφιλούς talent show “Greek Idol” με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.


Η Forthnet έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία του website του “Greek Idol” (www.greekidol.tv) το οποίο αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο δεδομένου ότι σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει δύο στόχους: πρώτον να εξυπηρετήσει την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, και σε επόμενη φάση να αποτελέσει ένα διαδραστικό μέσο ενημέρωσης του ευρύ κοινού με χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις.


Η Interactive Marketing ομάδα της Forthnet δημιούργησε ένα σύγχρονο και διαδραστικό web site, όπου οι χιλιάδες fan του Show μπορούν ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις, να σχολιάσουν την πορεία των παικτών μέσω ειδικού forum και να απολαύσουν τους συμμετέχοντες στα μοναδικά τους live. Οι χρήστες, έχουν φυσικά και τη δυνατότητα να ψηφίζουν μια πλειάδα θεμάτων που τους αφορούν μέσα από την εφαρμογή poll.


Οι επισκέπτες του www.greekidol.tv, μπορούν να δουν όλες τις λεπτομέρειες για τους αγαπημένους τους παίκτες, τους κριτές, την Άντα Λιβιτσάνου και την παρουσιάστρια της εκπομπής, Ρούλα Κορομηλά. Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης έχει τη δική του σελίδα με προσωπικά στοιχεία, φωτογραφικό υλικό και videos της κάθε εμφάνισής του στο show.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός επιλέχθηκε με βάση τις ανάγκες και συνήθειες του νεανικού κοινού. Παράλληλα για την εύκολη και άμεση διαχείριση του περιεχομένου, χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά η πλατφόρμα CMT της Forthnet, η οποία διευκολύνει την ομάδα σύνταξης του “Greek Idol” στη δημοσίευση του περιεχομένου.