Το Businessclub.gr ανακοινώνει την έναρξη της μεγάλης στρατηγικής συνεργασίας του με την Verbund.


businessclub_logoΗ Verbund είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία διάθεσης ηλεκτρικής ενέργειας σε πελάτες μέσης και χαμηλής τάσης. Η εταιρία προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ στηρίζει έμπρακτα την παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές. Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Businessclub.gr να επωφελούνται σημαντικής εξοικονόμησης στο λογαριασμό του ηλεκτρικού τους ρεύματος, απολαμβάνοντας εκπτώσεις που φτάνουν έως και 20%. Οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά βάσει της κατανάλωσης που κάνει ο χρήστης.


Επιπλέον, με την μεταφορά στο δίκτυο της Verbund τόσο οι οικιακοί χρήστες όσο και οι επαγγελματίες μπορούν να απολαύσουν παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, χωρίς κόστος ενεργοποίησης. και χωρίς καμία αλλαγή στην υποδομή του δικτύου και του μετρητή.


Να σημειωθεί ότι η προσφορά αφορά όλα τα μέλη του Businessclub.gr των περιοχών της Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Μακεδονίας, Θράκης, τα νησιά του Ιονίου, τη Σαλαμίνα και την Άνδρο, ενώ σύντομα θα ισχύει σε όλη την Ελλάδα, τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για επαγγελματίες.


Τα μέλη του Businessclub.gr που επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνδρομή στην Verbund μπορούν να καλέσουν στο 211 120 11 77 ή να στείλουν e-mail στο ekptosistoreyma@businessclub.gr ή να επισκεφτούν το site www.businessclub.gr.