Στην αιχμή της τεχνολογίας, όπως αυτή εξελίσσεται τα τελευταία 30 χρόνια, η Info-Quest παρουσιάζει το Microsoft SPLA.


hosting-splaΜέσα από την υπογραφή του SPLAR συμβολαίου με τη Microsoft για την ελληνική αγορά, το οποίο αφορά στη διάθεση προϊόντων ως υπηρεσία, η Info-Quest απευθύνεται στις μικρές επιχειρήσεις, στις εταιρείες με αυξομειούμενη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του χρόνου, καθώς και σε εταιρείες με περιορισμένες υποδομές πληροφορικής, προσφέροντας σε μηνιαία βάση τη δυνατότητα χρήσης της άδειας λογισμικού Microsoft.


Με γνώμονα το μοντέλο “Software as a Service” (SaaS), το Microsoft SPLA προσφέρει ευελιξία χρήσης, μειώνοντας τη δαπάνη αγοράς λογισμικού, καθώς το μηνιαίο μίσθωμα για τις άδειες χρήσης καθορίζεται από τις εκάστοτε εταιρικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η αποδέσμευση από το κόστος και τις διαδικασίες συντήρησης, καθώς η κάθε αγορά λογισμικού αφορά την πλέον επίκαιρη έκδοση, με εγκατεστημένα τα νεώτερα Service Packs και με χαρακτηριστικά Υψηλής Διαθεσιμότητας.


To Microsoft SPLA, το οποίο προσφέρει εκλογικευμένο κόστος των προϊόντων Microsoft ανάλογα με τη χρήση τους σε συνεργασία με την Info-Quest, γίνεται εύκολα υποδομή της μικρής επιχείρησης, ενθαρρύνοντάς την να είναι σύννομη.