Οι σκληροπυρηνικές μητρικές της Republic of Gamers πετυχαίνουν τις Υψηλότερες Επιδόσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο.


Rampage III ExtremeΗ Republic of Gamers της ASUS συνεχίζει να κοιτάζει προς όλο και δυσκολότερα benchmarks, καταφέρνοντας να σπάσει για άλλη μια φορά αρκετά παγκόσμια ρεκόρ με τη νέα μητρική κάρτα Rampage III Extreme.


Βασισμένη στην αρχιτεκτονική X58 της Intel, η Rampage III Extreme κατάφερε να ανεβάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα, τις επιδόσεις της στις δοκιμασίες 3DMark 2003, 3DMark 2005, 3DMark 2006 και 3DMark Vantage.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rampage III Extreme πέτυχε τις επιδόσεις αυτές με μία μόνο CPU, αποφεύγοντας τον εύκολο δρόμο του διπλού κεντρικού επεξεργαστή. Σε ορισμένα τεστ, υπολογιστές εξοπλισμένοι με τη Rampage III Extreme και μονή CPU πέτυχαν σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από PC που διέθεταν διπλό επεξεργαστή, γεγονός που αποτυπώνει ξεκάθαρα την υπεροχή των καρτών ASUS ROG και δικαιολογεί την διαρκή αύξηση του αριθμού των καταναλωτών, οι οποίοι τις εμπιστεύονται.


Το σκορ που πέτυχε η Rampage III Extreme στη δοκιμασία 3DMark Vantage με ρυθμίσεις High Preset έφτασε στο εντυπωσιακό 51410, ενώ στην επιλογή Extreme Preset εκτοξεύτηκε στο αστρονομικό 39212. Οι κάρτες ASUS ROG, όπως η Rampage III Extreme, ωφελούνται από την παράδοση της ASUS στην καινοτομία, καθώς και από την επιμονή της στην υψηλή ποιότητα.


Διαθέτοντας την υποστήριξη μιας ομάδας παθιασμένων μηχανικών που είναι ταγμένοι στο gaming και το overclocking, οι μητρικές κάρτες της σειράς ROG διατηρούν ένα σημαντικό προβάδισμα στο χώρο.


Επίσης, οι κάρτες Rampage III Extreme υποστηρίζουν τη λειτουργία ROG Connect, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επιδίδονται στο αγαπημένο τους tweaking μέσω κάποιας εξωτερικής συσκευής που συνδέεται με ένα καλώδιο USB. Με παρόμοιο τρόπο, η λειτουργία RC Bluetooth κάνει δυνατή την τροποποίηση των σχετικών παραμέτρων από απόσταση, μέσω Bluetooth, χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά smartphones της αγοράς, ακόμη και το iPhone. Οι δυνατότητες υπερχρονισμού ενισχύονται από την τεχνολογία Extreme Engine Digi + power design, χάρη στην οποία συνδυάζεται η στιβαρότητα των αναλογικών components με την ακρίβεια των αντίστοιχων ψηφιακών.