Οι φίλοι των παιχνιδιών προσομοίωσης μουσικής αποκτούν το απαραίτητο αξεσουάρ για να ακούν καλό ήχο.


HitMasterHeadphoneJackΤο Hitmaster προσφέρει ρεαλιστικό ήχο στους φίλους του “Rock Band®” και του “Guitar Hero®” με υψηλή πιστότητα. Στην ουσία είναι ένα stage monitor το οποίο σας δίνει την αίσθηση ότι παίζετε σε μία συναυλία. Μπορείτε έτσι να αυξάνετε το σκορ στο παιχνίδι και να απολαμβάνετε και τη μουσική σας.


Συνδέεται με όλες τις γνωστές παιχνιδομηχανές και είναι ικανό να αποδώσει άριστα στις χαμηλές συχνότητες, ενώ στις υψηλές τα πηγαίνει εξίσου καλά. Ένα μεγάλο μέρος της υψηλής απόδοσής του οφείλεται στην κατασκευή του, η οποία αποφεύγει τα πλαστικά μέρη. Είναι απόλυτα φορητό και σας δίνει όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για να έχετε την πλήρη μουσική εμπειρία καθώς παίζετε.


Η αντιπρόσωπος Directed Greece (www.directed.gr) εισάγει προϊόντα ασφάλειας, ήχου και εικόνας για τον επαγγελματικό χώρο, το σπίτι, το σκάφος και το αυτοκίνητο, με κορυφαία Brand Name όπως Polk Audio (www.polkaudio.com) & Definitive technology (www.definitivetechnology.com). Πρόσφατα, δημιούργησε έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα σύγχρονο studio-κατάστημα HOME CINEMA & AUDIO, για την επίδειξη των προϊόντων αυτών.