Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε το λανσάρισμα της εμπειρίας του 3D gaming για PlayStation®3.


Banner-A_3D_game_collectionΗ στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) περιλαμβάνει κλασικούς τίτλους του PlayStation®3 όπως τα: WipEout® HD, SuperStardust™HD, PAIN™, αλλά και ένα αποκλειστικό demo ενός επιπέδου του MotorStorm®: Pacific Rift. Οι τίτλοι διατίθενται για download μέσω του PlayStation®Store , ή προσφέρονται εντελώς δωρεάν ως τμήμα ενός εκπληκτικού πακέτου με οποιαδήποτε Sony Bravia 3D TV. Είτε, αναζητάτε την αδρεναλίνη μιας κούρσας, είτε μια διαγαλαξιακή μάχη, η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) θα σας προσφέρει τον κατάλληλο τίτλο για να σας οδηγήσει ακριβώς στην καρδιά της δράσης.


WipEout HD
Έχει περάσει αρκετός καιρός από την πρώτη εμφάνιση του στο PlayStation το 1995, και πλέον το κλασικό, αλλά και cult WipEout HD μεταφέρει την οδήγηση σε άλλη διάσταση. Η στερεοσκοπική 3D συλλογή θα περιλαμβάνει το πλήρες παιχνίδι -με την εξαίρεση του επιπέδου Fury, το οποίο θα διατίθεται αυτόνομα, ως DLC (downloadable content)- ούτως ώστε να απολαύσετε την έκρηξη αδρεναλίνης ενώ οδηγείτε με αφάνταστα υψηλές ταχύτητες σε φουτουριστικές διαδρομές.


PAIN
Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα ενοχλητικών χαρακτήρων και αλλόκοτων «διασημοτήτων» και εκδικηθείτε τους μέσω του αφάνταστα εθιστικού τίτλου του PlayStation®Network, ο οποίος σας επιτρέπει να τους εκτοξεύσετε μέσω ενός γιγαντιαίου καταπέλτη πάνω σε τοίχους, παράθυρα, δεξαμενές αερίου, σωρούς από λάστιχα…και τον γνωστό, άτυχο κλόουν! Η στερεοσκοπική 3D συλλογή (stereoscopic 3D Collection) θα περιλαμβάνει την περιοχή Downtown, το επίπεδο εκμάθησης (tutorial) και τρία επίπεδα –ανάμεσα τους τα δύο νέα – Alien Toss and Ice Blocks1-που δημιουργήθηκαν με γνώμονα τη στερεοσκοπική 3D προβολή.


SuperStardust HD
Φέρνοντας την έντονη, διαγαλαξιακή δράση σε άλλη διάσταση, το SuperStardust HD θα σας μεταφέρει σε ένα διαστημικό τοπίο, στο οποίο θα κληθείτε να εξολοθρεύσετε γιγαντιαίους αστεροειδείς, που πέφτουν «βροχή» και απειλούν να εξαφανίσουν ολόκληρους πλανήτες. Ζήστε την εμπειρία των αστεροειδών που πετούν δίπλα σας, ενώ εξερευνάτε το «θανάσιμο» πεδίο μάχης – μόνο μια μάχη σε συμπαντικό επίπεδο θα σώσει το ντόπιο πληθυσμό από την καταστροφή.


MotorStorm 3D Pacific Rift Demo
Διαθέσιμο αποκλειστικά ως τμήμα της στερεοσκοπικής 3D συλλογής, το MotorStorm®: Pacific Rift σε στερεοσκοπική 3D απεικόνιση θα σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία οδήγησης που βιώσατε ποτέ. Το demo σας βάζει στη θέση του οδηγού ενός buggy για μια κούρσα μιας διαδρομής και ενός παίκτη στη φονική περιοχή Kanaloa Bay, για μια καταστροφικών διαστάσεων πραγματική μάχη με ανελέητους αντίπαλους. Η ανελέητη εκτός δρόμου οδήγηση στο PS3 μόλις έγινε αφάνταστα πιο ρεαλιστική.