Την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου αποφάσισε η Altec

Η Altec ΑΒΕΕ ανακοίνωσε ότι κατά την Β’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας Altec ΑΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 29/07/2008, παρευρέθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 39,03% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

Αυτό μεταφράζεται σε 39.164.391 μετοχές με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 100.353.000 μετοχών, ενώ συζητήθηκε το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της συνέλευσης, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί με την από 15/07/2008 πρόσκληση του Δ.Σ., ήτοι η θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρίας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης για την απόκτηση μετοχών και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα επί του παραπάνω θέματος και θέσπισε πρόγραμμα διάθεσης μετοχών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης, προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη, τους εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και έκδοση κατ’ ανώτατο όριο 10.000.000 μετοχών, ονομαστικής αξίας της κάθε μίας 0,44 ευρώ.

Το πρόγραμμα θα έχει τριετή διάρκεια. Περαιτέρω, ανέθεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει την τιμή διάθεσης κάθε μετοχής, τον καθορισμό των δικαιούχων και των επιμέρους κατηγοριών αυτών, την έναρξη του προγράμματος, τους όρους διάθεσης των μετοχών, τον τρόπο άσκησης του δικαιώματος και οποιονδήποτε άλλο όρο ή οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση του προγράμματος απαιτείται.